Fii cu un pas înaintea concurenței, fă-ți reclamă la exclusivNEWS.ro

exclusiNEWS.ro vă oferă cea mai bună ofertă de publicitate de pe piața online din România, raportat la trafic și content. Lunar,  peste 173.000 de persoane pot vedea reclama firmei dumneavoastră. 

reclama exclusivnewsReclama este mama comerțului. De aceea vă oferim publicitate personalizată în funcție de nevoile firmei dumneavoastră. Indiferent cât de mic vă este bugetul de publicitate, la noi găsiți disponibilitate și metode mai mult decât accesibile de a vă face reclamă.

În luna octombrie 2013, s-a înregistrat un trafic record, de 173.439 de vizite și 735.923 de pagini vizualizate.

Site-ul de știri are page rank 3, oferit de Google, ceea ce îl clasează în primele 25 de site-uri de știri din România în funcție de cuvintele cheie.

De ce să vă promovați la exclusivNEWS.ro? Iată câteva motive:

Avem cea mai ieftină reclamă din online-ul românesc raportat la traficul lunar.

Oferim exclusivitate pe durata contractului, pe domeniul de activitate al firmei dumneavoastră.

La cerere va putem realiza și bannerele de reclamă. În maxim 2 ore de la semnarea contractului, reclama ta e deja pe site.

Împreună putem câștiga, împreună ne putem dezvolta. Și nu uita, NU te promovezi, NU exiști. Fii cu un pas înaintea concurenței, fă-ți reclamă la exclusivNEWS.ro.

Cătălin Botezatu Store, Dominos Pizza, Kolok Bijuterii și Jinfotours, sunt doar o parte din firmele care s-au promovat prin reclame pe site-ul www.exclusivnews.ro

Lansat pe 30 decembrie 2009, ca o alternativă la presa online din România, existentă la acea dată, exclusivNEWS.ro a reușit să se impună, cu pași mici dar consistenți, ca un mediu de informare distinct, nepărtinitor și fără să facă jocurile vreunei persoane, instituții sau partide politice.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a realizat să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian MantaMihai ȘucatăMihai RaduDragoș PopaMarius CopilPatrick CiorcilăSorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei patru ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia ComăneciIlie NăstaseStela PopescuMarian DrăgulescuAndreea MarinAndreea UlmeanuElisabeta LipăAndreea RăducanCătălina PonorLarisa IordacheOctavian BelluGabriela Szabo, și lista poate continua.

Până în prezent, știrile exclusivNEWS.ro au fost preluate de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

Pentru oferta personalizata de publicitate și întrebări suplimentare, trebuie doar sa ne dați un e-mail la adresa publicitate@exclusivnews.ro, sau să sunați la 072105141, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

exclusivNEWS.ro, un site de știri exclusiv pe gustul tău!

reclama noiembrie 2013

>