Breaking news

Fetiţă de 4 ani, abuzată sexual

loading...

Fetiţa a fost internată în Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost agresată sexual.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean Suceava împreună cu un procuror, au demarat o anchetă pentru a-l identifica pe agresorul fetiţei. Oficialii spitalului Judeţean Suceava au confirmat faptul că fetiţa prezintă urme de agresiune sexuală.

Se menţine o suspiciune de o agresiune sexuală. Nu se ştie dacă este vorba de un copil de opt ani care ar fi agresorul sau acel copil de opt ani protejează pe altcineva, pentru că leziunile, aşa cum apar ele, puteau fi provocate fie cu ajutorul unui obiect dur, fie prin tentativa de întreţinere a unui raport sexual, şi asta ar exclude copilul de opt ani ca fiind capabil de un astfel de gest“, a spus Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava.

Examenul medico-legal va trage concluzia dacă leziunile au putut fi provocate, mai degrabă, prin acţiunea cu un obiect contondent sau printr-un raport sexual.

Fetiţa este internată în Secţia de ginecologie a SJU Suceava, unde a fost adusă după ce a fost transferată de la Spitalul din Gura Humorului.

Medicii ginecologi au fost nevoiţi să îi aplice fetiţei o sutură în urma descoperirii unei leziuni la nivelul perineului.

Din punct de vedere medical, copilul este în afara oricărui pericol, dar din punct de vedere psihologic va urma o perioadă foarte grea, mai ales că este un copil de trei ani şi opt luni.


loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>