Breaking news

Festivalul Forever Hit aduce Cartea Recordurilor la Bucureşti pentru un record mondial

Cântă de-o viață și a făcut istorie cu “I’ve Been Thinking About You”, una dintre cele mai ascultate melodii ale anilor ’90. Concertul de pe Arena Națională al lui Jimmy Helms (Londonbeat)  va fi unul de  “Cartea Recordurilor”, la modul propriu. 

Reprezentanții “The Guinness World Records” și-au anunțat prezența la București, la Forever Hit Festival (18 septembrie),  pentru show-ul veteranului muzician american, care va urca pe scenă în luna în care va împlini ….80 de ani.

Solistul a cărui voce inconfundabilă a făcut să vibreze discotecile și petrecerile din întreaga lume, Jimmy Helms se pare că va intra în galeria recordurilor mondiale ca “CEL MAI VÂRSTNIC MEMBRU AL UNUI BOYGROUP ÎN ACTIVITATE”, așa cum este nominalizat.

 Va fi cel mai important recital înaintea aniversării artistului de origine american, care va împlini pe 27 septembrie respectabila vârstă.

 Jimmy Helms va urca pe scenă cu Charles Pierre, dar și cu Jimmy Chambers, cel ce și-a adus contribuția ca supergrupul Fine Young Cannibals  să ajungă, de asemenea, pe primele locuri în marile clasamente muzicale mondiale.

“Vârsta nu-i decât o cifră. Nu doar tinerețea are toate virtuțile. Spiritul muzicii, energia care mi-o transmite publicul mă face că mă simt mereu tânăr. Vă provoc să veniți la festivalul de la București unde Londonbeat vă va “scutura” bine, încă o data. Promit!”,  transmite Jimmy Helms publicului din România.

Cardurile de acces pentru Forever Hit s-au pus în vânzare pe https://foreverhit.ro/ sau https://bileteacum.ro/forever-hit-2021/. Pe lângă Londonbeat,

vor cânta pe Arena Națională din București: Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project ori Mr President.

>