Breaking news

Festivalul Forever Hit a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Organizatorii Festivalului Forever Hit au anunţat că anulează evenimentul muzial ce urma să se desfăşoare pe Naţional Arena din Bucureşti, din cauza pandemiei de covid 19.

“Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment, noi restricții pentru evenimente fiind deja anunțate, precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfășoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior”, se arată în comunicatul transmis exclusivNEWS.ro.
 

Autoritățile române au recomandat amânarea evenimentului

Este o situatie care  pune în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, o situație care poate genera prejudicii dintre cele mai grave și pentru care Forever Hit nu poate să-și asume răspunderea.

 Toate cardurile de acces achiziționate rămân valabile pentru 2022.

Dacă nu dorești să păstrezi valabilitatea cardurilor de acces și doresti recuperarea banilor trebuie să trimişi un email adresa de e-mail: office@foreverhit.ro urmând să primești tot pe e-mail toate detaliile privind returnarea banilor.

* Se returnează doar contravaloarea cardurilor de acces, fără comisionul de procesare plăți 3D Secure perceput de Stripe și fără taxele de intermediere, administrare comandă și servicii conexe.
>