Breaking news

Festivalul de Film ”Anonimul” și-a deschis porțile

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent “Anonimul” și-a deschis porțile luni seară  în localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării.

festival-de-filmFestivalul a fost deschis cu proiecția în premieră în România  a celui mai recent film al regizorului iranian Abbas Kiarostami, “Copie conforme/Certified Copy/Duplicatul”, recompensat cu premiul pentru Cea mai bună actriţă – Juliette Binoche. Seara a continuat cu secţiunile de scurtmetraj ficţiune, lungmetraj şi cu programul paralel care le propune iubitorilor de film pelicula “Actori în spatele camerei”.

Concursul dion cadrul festivalului este structurat pe trei secţiuni “Cel mai bun lungmetraj”, “Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune” şi “Cel mai bun scurtmetraj de animaţie”.

Evenimentul organizat în acest an de Fundaţia Anonimul, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Institutului Cultural Român, Consiliului Judeţean Tulcea, Centrului Cultural American şi al Televiziunii Române, producător asociat, se va încheia sâmbătă seară, cu Gala laureaţilor.

>