Breaking news

Ferma Vedetelor își începe activitatea pe 9 martie la Pro TV

12 vedete din România își fac Fermă la Pro TV. Televiziunea demarează din 9 martie, un reality show cu vedete autohtone, puse să lucreze în ogradă și să îngrijească animalele.

ferma vedetelor - pro tvOana Radu, Cristina Cioran, Corina Drăgulescu, Ionuț Iftimoaie, Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu și Doinița Oancea sunt cele 12 vedete alese de Pro TV să participe la reality show-ul ”Ferma Vedetelor”.

Formatul emisiunii, prezentate de Iulia Vântur, prevede faptul că timp de trei luni, cele 12 vedete vor trebui să trăiască ca în evul mediu, fără lux și electricitate.

Vedetele vor fi iniţiate în tainele agriculturii şi traiului la ţară de către Mentorul Fermei, un om cu experienţă, care şi-a petrecut întreaga viaţă trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt şi o importantă sursă de hrană.

Concurenţii se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât şi cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenţi vor intra la duel pentru a se lupta să îşi păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiţia.

Cele 12 vedete vor trebui să locuiască, timp de 3 luni, izolaţi la o fermă dezafectată, în condiţiile de trăi de acum 100 de ani: fără electricitate, fără apă caldă, fără gaze, fără un minim de confort din lumea modernă. Ei vor trebui să muncească la fermă sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur, şi a unui fermier cu foarte mulţi ani de experienţă în cultivarea pământului şi îngrijirea animalelor – Nea Rată.

La sfârşitul celor 3 luni, ferma trebuie să fie funcţională şi productivă, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului şi lupta zilnic pentru titlul de Marele Fermier şi marele premiu de 50.000 de euro.

Iulia şi Nea Rată le vor da concurenţilor sarcini, sfaturi şi le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pe picioare. Pentru munca depusă cei 12 vor primi bănuţi cu care îşi pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămâna.

Concurenţii vor trebui să se organizeze, să se gospodărească şi să înveţe să locuiască împreună.

Lunea este ales fermierul săptămânii – unul dintre concurenţi care va fi responsabil cu organizarea celorlalţi şi îndeplinirea cu succes a sarcinilor date de Nea Rată şi de Iulia Vântur. El va avea parte de un tratament special, va avea un spaţiu doar al lui, cu un pat mare în care va dormi singur, restul fiind nevoiţi să doarmă câte doi în pat. Toată săptămâna el le va spune celorlalţi colegi ce trebuie făcut şi ei vor trebui să execute.

Marţea, fermierul săptămânii va trebui să aleagă cine vor fi slugile săptămânii, o femeie şi un bărbat, dintre concurenţi, care vor trebui să facă curat, mâncare pentru toţi cei 12 şi să aibă grijă de casă toată săptămâna.

Miercurea, fermierul săptămânii va alege care dintre cele două slugi va intră la duel.

Joia este ziua decisivă: dacă este aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta la duel.

Vinerea cei doi duelişti vor dormi în două case separate, departe de fermă pentru a se pregăti, a-şi aduna toate forţele pentru ziua de sâmbătă când are loc duelul.

Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse şi le vor stimula atât îndemânarea, forţă fizică, cât şi inteligenţă. Cel care pierde va trebuie să lase o scrisoare pentru colegii săi în care să nominalizeze cine va fi fermierul săptămânii următoare.

“Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobişnuite cu condiţiile de trăi cărora vor trebuie să le facă faţă, într-o locaţie complet izolată sunt câţiva factori care fac din această producţie ce ar putea părea simplă să fie una complexă. Însă echipa de producţie este pregătită să transforme aceste elemente în factori de succes! Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situaţii inedite ce îi vor surprinde, dar şi de emoţie, zâmbete şi suspans”, a declarat Ana Maria Modâlcă, Head of Local Production PRO TV.

O echipă de producţie de 80 de persoane lucrează zi şi noapte pentru a le livra telespectatorilor cel mai bun reality show 100% românesc.

Peripeţiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeaşi casă, în condiţii de viaţă extreme şi lipsite de confort, vom vedea din 9 martie, la Fermă Vedetelor!

Formatul original – The Farm, este deţinut de Strix, una dintre cele mai mari companii de producţie din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes internaţional precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother.