Breaking news

Fenomenul Narcis Iustin Ianău: iubit de un popor întreg – VIDEO

loading...

Băiatul de 16 ani care până mai ieri era ţinta golănaşilor puberi puşi pe harţă, a reuşit în câteva săptămâni să solidarizeze un popor întreg şi să se facă iubit prin talentul de care a dat dovadă şi prin nobleţea sa de caracter.

Iustin-Narcis-Ianau_300În ultimii 20 de ani nu a existat niciun fenomen similar celui la care asistăm acum. Sute de articole de apreciere la adresa lui Narcis Ianău, mii de utilizatori care postează comentariile lor pe site-uri şi pe reţelele de socializare, milioane de oameni care îl iubesc şi vorbesc despre vocea lui unică, pe care au ascultat-o cu lacrimi în ochi.

Un înger, un glas divin, o pasăre rară, o stea. Aşa îl descriu românii pe băiatul de 16 ani, venit dintr-un sat din Bacău, care le-a atins inimile şi i-a fascinat.

Indignarea şi furia simţite luni seară, ca urmare a deznodământului regizat meticulos de Pro TV pentru show-ul de televiziune “Românii au talent”, s-au transformat într-un val de simpatie pentru Narcis. Gata să-i ia apărarea sau să-l ajute financiar pentru a repara nedreptatea pusă la cale de protevişti, românii au căpătat un singur glas. De la Casa Regală, care intenţionează să asigure studiile muzicale ale lui Narcis, în străinătate, până la băcăuanul care îi oferă cursuri gratuite pentru obţinerea permisului de conducere, toţi îşi doresc cumva să-i mulţumească adolescentului care le-a adus lumină în suflete.

În interiorul MediaPro se vorbeşte despre un videoclip pe care trustul l-ar putea realiza cu tânărul Narcis Iustin Ianău. Punctele de vedere conflictuale au şi apărut cu privire la oportunitatea financiară de a investi într-o astfel de producţie, care este privită cu ochi reci, argumentându-se că nu va aduce niciun fel de profit. Ideile vehiculate în interiorul MediaPro, în favoarea videoclipului, sugerează o producţie de anvergură, care să aibă impact şi care să poată fi distribuită în afară.

Între timp, Narcis Iustin Ianău este asaltat de jurnalişti şi a devenit cel mai iubit român, datorită glasului său şi a bunului simţ de care dă dovadă când le vorbeşte oamenilor entuziasmaţi de talentul lui.

Citeşte şi:

Media Pro intenţionează să realizeze un videoclip de anvergură cu Narcis Ianău

Media Pro ezită să confirme pregătirea videoclipului cu Narcis Ianău

Narcis Iustin Ianău va fi sprijinit de Casa Regală a României

Urmareste aici interpretarea lui Narcis Iustin Ianau din Semifinala “Romanii au talent“:

Priveste aici interpretarea lui Narcis Iustin Ianau din Finala “Romanii au talent
The Phantom of the Opera” a fost pregatita de Narcis in numai doua zile, asa cum i-a cerut Pro TV:

loading...