Breaking news

Femeile lui Băsescu au prioritate la banii de la BRD

loading...

Programul guvernamental “Prima casă”  derulat și de BRD, are o condiție obligatorie: creditorii să fie asistaţi de un notar agreat de bancă. Din fericire singurii notari  din Capitală „disponibili”  și  agreați  de BRD sunt fiica preşedintelui, Ioana Băsescu şi o altă colegă de breaslă.

ioana b elena uClienţii trebuie să aleagă OBLIGATORIU la care dintre cei doi notari să îşi facă actele necesare. Unul dintre notari este şi fiica cea mare a preşedintelui. Ioana Băsescu este preferata unei sucursale a BRD din Bucureşti.

Întrebaţi, operatorii de credite nu au ştiu să răspundă de ce  este obligatoriu să fie folosit unul dintre cei doi notari. Răspunsul este altul: dacă banca preferă una dintre femeile din viaţa lui Băsescu, aceasta poate deveni agreata preşedintelui.

Ioana Băsescu a fost implicată, nu demult, într-un scandal referitor la achiziţionarea dubioasă a unui apartament . Fiica lui Băsescu  a cumpărat cu 554,000 euro o locuință dintr-un complex de apartamente ce aparţinea controversatului om de afaceri Puiu Popoviciu. În acea perioadă Ioana Băsescu activa ca notar public în comuna Păunești din Județul Vrancea.

BRD a mai avut legătură cu una dintre femeile din viaţa … politică a preşedintelui Traian Băsescu: Elena Udrea. Ministra blondă a Dezvoltării (propriului buzunar) şi Turismului a făcut un credit fabulos la BRD în 2007 de  peste 3 milioane de euro, pe care avea să îl achite până în 2009, însă pentru că era frumoasă, aceasta a primit un “cadou” din partea băncii: o reeşalonare şi o prelungire a creditului. Se întâmpla când banca avea o colaborare de promovare a ţării cu Ministerul Turismului.

Când e vorba de bani mulţi, fetele portocalii ale marinarului pot fi “agreate” de oricine, oricând.

loading...