Breaking news

Prezentatoare TV, ucisă de fratele său pentru 80.000 de euro

Anchetatorii au găsit pe un câmp din Năvodari, trupul femeii dispărute acum trei săptămâni.

Cadavrul soţiei unui politician turc dispărută la începutul lunii mai, la Constanţa, a fost găsit de anchetatori într-o lizieră.

Anchetatorii au reușit să găsească trupul cu ajutorul informațiilor furnizate de unul dintre cei doi bărbaţi reţinuţi în acest caz, între care şi fratele victimei. Bărbatul ar fi spus anchetatorilor unde s-ar afla trupul femeii.

 Ional Gilberto Şaban, fratele victimei şi un complice al acestuia au fost reţinuţi luni pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de omor calificat şi deosebit de grav.
Parchetul a confirmat faptul că Lara Șaban a fost găsită moartă și că fratele acesteia este autorul crimei alături de un complice.

În continuarea cercetărilor în cauza cunoscută generic sub denumirea „dispariţia tinerei L.Ş. din Constanţa, în legătură cu care existau indicii temeinice că aceasta ar fi fost omorâtă, a fost descoperit cadavrul în zona Năvodari. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, omor în scop de jaf,,. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tânăra dispărută, Lara Şaban, este din Constanţa, dar locuia în Turcia, s-ar fi căsătorit, numai religios, cu un om de afaceri şi politician turc, Huseyn Sipahi, candidat la Primăria oraşului Istanbul.

Lara Șaban prezenta știri la o televiziune din Turcia. Tânăra, care are o fetiţă de trei ani, a venit în ţară în luna aprilie, împreună cu fetiţa sa şi cu o prietenă, cu intenţia de a achiziţiona un apartament pentru mama ei.

În 3 mai, în jurul orei 16.00, tânăra a plecat de acasă cu intenţia de a se întâlni cu fratele său, în faţa unui hotel din cartierul Tomis Nord, dar nu a mai ajuns la întâlnire. Vazând că nu se întoarce acasă, rudele au anunţat a doua zi dispariţia tinerei, care a fost dată în urmărire naţională şi internaţională.