Breaking news

Febra pariurilor continuă – cum se explică acest fenomen și ce șanse sunt de câștig

loading...

Ideea unui câștig rapid, realizat din plăcerea jocului poate atrage pe oricine. Ce-i drept pentru unii rămâne doar o iluzie și o încercare de a paria și de a câștiga din asta. Pentru cei care sunt realmente pasionați de domeniu, lucrurile devin mai serioase. Iau exemplul celor care au dovedit că se poate și devin, prin multă implicare și constant interes de joc, pariori experimentați.

Cei cu experiență în domeniu admit că sunt greșeli frecvente pe care pariorii le fac. Aceste tipuri de comportamente identificate par să fie motive în plus pentru care câștigurile nu există. Pentru ca activitatea de joc cu  biletul zilei pariuri să fie cu șanse de câștig există câteva secrete ce trebuie știute.

Casele de pariuri online

Puțini știu poate realele beneficii ce rezultă din alegerea unei case de pariuri online decât a uneia fizice. Casele de pariuri online au taxe mai mici, dar și cote mai mari. Cu o paletă bogată de partide, opțiuni de pariere mai multe, jocul poate fi inițiat oricând, la orice moment din zi sau din noapte. Accesul nelimitat la lumea jocului se referă și la faptul că jucătorul nu depinde de o locație anume pentru a paria.

Este mai comod, dar și mai convenabil să pariaţi online. Cei care au încercat pot confirma asta.

Trebui să existe un plan de joc

O altă greșeală frecventă se referă la faptul că mulți consideră mai bine să joace la mai multe agenții. Pariază puțin și cred că pierderea va fi nesemnificativă. Lucrurile stau altfel când adună investiția per lună. Stabilirea unei limite, a unui buget de joc este poate una dintre cele mai grele părți, dar necesară. Acest mod de a gândi pune la adăpost pe cei care cad în patima jocului, investind aparent puțin, însă constant, sume de bani în pariuri.

Un management al jocului este o idee excelentă, dar durează ceva timp până  când poți stăpâni un astfel de plan.

Decizii pripite și stilul de joc

Continuând șirul de greșeli în rândul pariorilor nu avem cum să nu menționăm despre deciziile pripite. După ce pierd o serie de bilete se lasă afectați încât să mărească miza, gândind că trebuie să recupereze pierderile. Nu se gândesc la ce ar putea să urmeze așadar își fac o și mai mare gaură în buget.

În astfel de cazuri cei mai experimentați spun că ar trebui gândită situația fără grabă. Păstrați miza, iar recuperarea a ceea ce ați pierdut vine încet și sigur. Nu garantează nimeni că nu veți avea pierderi, dar vor veni și câștiguri.

Cât despre stilul de joc, mai multe pariuri pe un bilet înseamnă să vă diminuați considerabil șansele de câștig. Motivând că își doresc un câștig mai mare, chiar dacă mai rar, mulți dintre pariori adoptă ideea multiplului pariu pe același bilet. Cotele mai realiste sunt totuși mai bune, pentru că este mai greu să nimeriți toate meciurile. Pierderea unui pariu, atrage pierderea întregului bilet.

Regula jocului: jucătorul trebuie să fie calm și răbdător

La nervi spunem și facem lucruri mai puțin bune. Sub furia momentului deciziile ar putea să fie altele decât cele corecte și benefice. Cei cu experiență spun că jucătorul trebuie să aibă și o stare bună, să nu fie obosit sau irascibil. Atunci când ziua de pariat se dovedește a fi una rea, este de preferat să se stopeze activitatea, limitând pierderile.

Poate fi numit ghinion, stare proastă, zi neagră, superstiție etc. Pur și simplu când nu merge cum și-ar dori orice jucător, este mai bine să se oprească totul.

Parierea este o activitate plăcută, implică tact și poate fi considerată distracție pe bani puțini. Nu întotdeauna este ceea ce pare. Așadar, chiar și cu așa puțini bani investiți se poate câștiga. De asemenea, ceea ce pare o joacă ce vă costă puțin se poate întoarce împotriva voastră. Ca de fiecare dată, se face apel la rațiune și echilibru. Nu contesta nimeni faptul că parierea poate deveni activitate profitabilă, dar până acolo cere timp investit, strategie și multă practică.

Ca drept dovadă cât de extins este domeniul, există platforme special dedicate unde pariorii profesioniști pot fi sursă de inspirație pentru începători.

loading...