Breaking news

FCSB, victorie de palmares în Europa League. A învins Lazio pe Naţional Arena!

Echipa FCSB a învins celebra formaţie italiană Lazio Roma cu scorul de 1-0, joi seara, pe Naţional Arena din Bucureşti, în primul tur aş şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

FCSB a reuţit o victorie extrem de importantă în Europa League. Echipa antrenată de Nicolae Dică a învins joi seară, pe Arena Națională, echipa italiană Lazio Roma, aflată pe locul 5 în Seria A.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul francez Harlem Gnohere, în minutul 29, pe contraatac, după o pasă primită de la Constantin Budescu.

Gnohere a rămas singur cu portarul advers după un contraatac perfect al formației din București. Pintilii a recuperat şi a pasat din prima pentru Man, care a trimis cu exteriorul spre Budescu. Mingea a ajuns la fostul jucător al Astrei cu noroc, deviată de un adversar, apoi a urmat assistul pentru atacantul francez, scăpat singur cu Strakosha. “Bizonul” şi-a păstrat calmul şi a marcat cu latul, exact înainte de a fi ajuns din spate.

FCSB jucase 13 meciuri cu echipele italiene şi nu câştigase niciodată până acum, marcând într-unul singur, 3-3 cu Napoli pe teren propriu, în ediţia 2010/11 a grupelor Europa League. În cele 13 partide anterioare, opt au fost înfrângeri, inclusiv un 0-4 cu AC Milan în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989.

Echipele folosite în meci: 

FCSB: Vladss – R. Benzar, Planic, V. Gămanss, Jr. Morais – Pintliiss (Teixeira 46), Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase (F. Coman 58) – Gnohéré (C. Tănase 82)
Rezerve: Stăncioiu, Momcilovic, Ov. Popescu, Enache

Lazio: Strakosha – Bastos, L. Felipess, Cáceresss – Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic-Savicss, J. Lukakuss (Lulic 75) – Nani (F. Anderson 56), Caicedo (Immobile 56)
Rezerve: Guerrieri, Patric, Wallace, Ş. Radu

Brigada de arbitri: Deniz Aytekin (central), Eduard Beitinger (A1), Rafael Foltyn (A2), Daniel Siebert (adiţional), Benjamin Brand (adiţional) şi Marco Achmüller (rezervă)

>