Breaking news

FCSB, noul atacant în echipa Betano. Colegii celebri pe care-i are în primul 11

Din sudul Europei în Vest, din Creta până în Madeira, Stuttgart și acum…București. Familia Betano s-a mărit și cuprinde FCSB, vicecampioana României, care a devenit partener oficial al companiei.

Astfel, Betano a ajuns la 11 formații de fotbal sponsorizate în Europa, o adevărată echipă continentală. Și ofensiva continuă, pentru că jocul începe acum și nu se termină niciodată!

Ceea ce a început cu sponsorizarea echipei de baschet a lui Panathinaikos Atena, una dintre cele mai bune din Europa, a continuat cu intrarea pe piața jocurilor de noroc online din România, parteneriatul principal cu Universitatea Craiova, sponsorizarea Ligii 1 între 2017 și 2019 și premiul EGR pentru cea mai bună platformă mobilă a anului. Cu pași siguri, Betano s-a extins în întreaga Europă, iar acum a ajuns și în Capitala României, de unde FCSB primește rolul de atacant al echipei Betano, cel puțin până la finalul sezonului 2019/2020.

Betano – FCSB, parteneriat pentru dezvoltare comună, oameni și echipă

“Suntem bucuroși că am găsit în FCSB un club care combină tradiția fotbalistică printr-o continuă dezvoltare și investiție, la fel ca noi, în echipă și oameni. Este o onoare pentru noi să susținem unul dintre cele mai importante sporturi, să încurajăm fotbalul românesc și milioanele de fani ale echipei roș-albastre. Parteneriatul consolidează obiectivele noastre, care se bazează pe o implicare activă în responsabilitate”, a declarat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Betano, completat de Valeriu Argăseală, președintele FCSB: “Dacă vorbim despre dezvoltare continuă, rezultate și performanțe, FCSB rămâne printre echipele de top din istoria fotbalului românesc. Valorile clubului sunt prietenia, fair play-ul, unitatea și ambiția. Suntem mândri de parteneriatul nostru cu Betano, un brand care împarte aceleași valori puternice, și suntem entuziasmați de oportunitățile pe care le oferă acesta: dezvoltare comună și investiție în oameni și echipă”.

FCSB intră în familia Betano, care include Universitatea Craiova – echipa numărul unu a Olteniei -, VFB Stuttgart și Hannover 06 – două foste campioane ale Germaniei -, Olympiacos Pireu și PAOK Salonic – două echipe de top ale Greciei -, SC Braga – una dintre echipele de mare tradiție din Portugalia -, dar și medaliați olimpici cu aur. Lor li se adaugă filiera cipriotă, cu Apollon Limassol și Anorthosis Famagusta, dar și CS Maritimo Funchal.

“De la începutul aventurii în România, Betano a investit constant în susținerea fotbalului, cel mai iubit sport din țară, iar parteneriatul cu FCSB reflectă modul în care noi alegem să ne conectăm cu piața locală ca parte a unei strategii de dezvoltare pe termen lung. Credem că parteneriatul este semnat pe o bază solidă, va avea impact, dar și potențial de creștere și obiective îndrăznețe”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Pentru că Betano susține adecvat fotbalul, a ajuns să poată forma o adevărată echipă europeană, prin formațiile pe care le sponsorizează, cu FCSB și Universitatea Craiova pe post de marcatori de goluri.

Betano este prezent în România, Germania, Austria, Portugalia, Grecia și Cipru, oferindu-le clienților un produs de top în lumea jocurilor de noroc online. Lansat pe piața românească în mai 2016, cu o licență valabilă până în 2027, Betano își întâmpină clienții cu o gamă variată de servicii, inclusiv BetCombo, BetMentor, Misiuni cu premii speciale. Lor li se adaugă Cazinoul și Cazinoul Live, cu cei mai mari provideri de pe piață, precum Novomatic sau Playtech. Betano.com e parte a GML Interactive LTD, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com.

>