Breaking news

FCSB, eliminare ruşinoasă din Europa League. A fost spulberată de Lazio!

Echipa lui Becali a fost bătută măr, joi seară pe Stadionul Olimpic din Roma, de către Lazio în returul şaisprezecimilor Europa League.

FCSB a fost umilită efeciv de Lazio Roma în returul Europa League. Italienii au făcut ce au vrut pe teren cu fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică.

Immobile a dechis scorul pe Stadionul Olimpic încă din minutul 7, apoi Bastos a mărit diferenţa la 2-0 în minutul 35, iar opt minute mai târziu Immobile a marcat pentru 3-0 şi FCSB era îngenuncheată fără drept de apel.

După pauză, pofta de goluri a italienilor nu s-a oprit. 71, şi Anderson a marcat golul 4 pentru Lazio în minutul 51, iar Immobile a marcat din nou în minutul 71. Abia în minutul 81, FCSB a punctat pe tabela de scor prin golul lui Gnohere. Însă a fost doar golul de nonoare, întrucât FCSB a fost eliminată din Europa League.

 

Gigi Becali, a declarat, joi, că nu va mai vorbi despre fotbalul european, după ce echipa sa a fost umilită de Lazio.

„Astă seară s-a demonstrat că nu ştiu fotbal. Am fost penibil. În timpul meciului voiam să spun că nu mai vreau să mai vorbesc de fotbal în viaţa mea. Dar, totuşi, hai să vorbesc, dar să vorbesc la locul meu, aşa, cu bunul simţ. Îmi cer iertare, eu cred că am întrecut puţin măsura. Nu ne putem compara cu ei, mi-am dat seama în seara asta. Niciodată nu am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. E diferenţă mare de clasă, diferenţă mare de filozofia fotbalului, de tot. Am mai jucat noi, şi cu Real Madrid, şi cu Chelsea, şi cu Ajax, dar ca în seara asa, aşa, nişte jaloane… Am fost jaloane în seara asta. Nu am jucat nimic, am intrat într-o degringoladă, făceau ce voiau ei. Înseamnă emoţie, lipsă de bărbăţie, de încredere, lipsă de toate. Doi, trei ani nu mai vorbesc de fotbal european, ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură”, a spus Becali la Digi Sport.