Breaking news

FC Barcelona a câștigat Liga Campionilor la fotbal

FC Barcelona este noua Regină a Europei. Echipa din Spania a câștigat Liga Campionilor la fotbal, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-1, în finala disputată pe Olympiastadion din Berlin, Germania.

fc barcelonaBarcelona a cucerit sâmbătă seară, al cincilea său trofeu de Champions League, în prezența a peste 75.000 de spectatori prezenți pe Olympiastadion din Berlin.

Catalanii au început în forță meciul deschizând scorul încă din minutul 4, cu un gol marcat de Ivan Rakitic, cu un șut de la circa 10 metri, după pasa lui Iniesta.

Juventus Torino a reușit egalarea în minutul 55 prin Alvaro Morata. Însă Luis Suarez a readus pe Barca în avantaj, prin golul marcat în minutul 68. Iar în minutul 7 al prelungirilor Neymar a stabilit scorul final, 3-1.

Astfel că ibericii au declanșat fiesta după ce au reușit tripla în 2015: Liga Campionilor, cupa și campionatul în Spania.

FC Barcelona este prima echipă care realizează această performanță de două ori în 2009 și 2015.

În timp ce Juventus devine prima echipă care pierde șase finale ale Champions League, mulțumindu-se doar cu cele două trofee din palmares.