Breaking news

Fătuloiu derula afaceri cu gălăţeanul Cătălin Chelu

loading...

Mai mulți membrii ai familiei fostului secretar de stat Dan Fătuloiu derulau afaceri cu firma Alprom care îi aparține lui Cătălin Chelu.

fatuloiuFătuloiu a negat în fața instanței de judecată că ar avea alegături de afaceri cu Chelu dar actele contabile ale firmei l-au dat de gol. Soţia, socrul şi vărul fostului secretar de stat Dan Fătuloiu au derulat afaceri cu Alprom, firmă ajunsă în administrarea lui Cătălin Chelu.

Magistraţii și-au motiviat punerea în libertate a omului de afaceri Ctălin Chelu prin faptul că  prin relaţiile de afaceri pe care le avea cu fostul secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Fătuloiu „conturează un conflict de interese economico-financiare, cu posibile consecinţe în derularea ulterioară a cercetării judecătoreşti”.

După două luni și jumătate de arest preventiv, ca urmare a acuzei că ar fi vrut să îl mituiască pe Fătuloiu cu un milion de euro, Chelu a fost pus în libertate. La ieșirea de la închisoare Chelu a lansat acuzații grave la adresa lui Fătuloiu.

Firma soţiei dânsului avea afaceri pe ultimii şapte ani, în jur de 15 miliarde cu întreprinderea, prin societate fără angajaţi, cu adaosuri la export, dânsul făcea export exporturi direct de la întreprinderea unde eu am devenit patron şi care este Alprom Piteşti şi obţinea adaosuri de 50% prin sistemul acesta parazitar“, a declarat Cătălin Chelu, la ieșirea din arestul DNA.

Fătuloi a negat afirmațiile. „El încearcă să spună că e o provocare. Nu este adevărat. Încearcă să-mi implice familia în afaceri cu Alprom. Soţia mea a fost administrator. Patron era un văr“, a declarat  Fătuloiu.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>