Breaking news

FashionTV România și Radu Mazăre dau startul sezonului estival la mare

Spectacolul de deschidere a sezonului estival 2014 va avea loc astă seară în Club Bellagio din Mamaia, eveniment organizat de FashionTV România și Primăria Municipiului Constanța.

fashion tv - litoralEvenimentul va marca deschiderea sezonului de evenimente pe litoralul românesc și face parte din programul de promovare a turismului din stațiunea Mamaia, desfășurat de FashionTV România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța.

Mamaia devine astfel, pentru un nou sezon, cea mai fashion destinație de vacanță și distracție, startul fiind dat prin acest spectacol glamour marca FashionTV, care va include prezentări de modă semnate Cătălin Botezatu, Atmosphere Fashion și FashionTV Collection.

Unul dintre momentele speciale și mult-așteptate ale serii va fi lansarea noului imn oficial al stațiunii Mamaia, interpretat de Delia și Speak.

Evenimentul va beneficia și de prezența invitatei speciale Anja J, prezentatoare a postului internațional FashionTV, DJ internațional, model și solistă, renumită și pentru petrecerile spectaculoase organizate pentru Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana sau Madonna.

La lansare va fi prezent și primarul Constanței, Radu Mazăre, care va transmite un mesaj tuturor turiștilor prezenți pe litoral de 1 Mai.

Selecții din spectacol vor fi difuzate pe postul internațional FashionTV, care transmite 24 de ore pe zi în peste 190 de țări din întreaga lume, FashionTV fiind cea mai urmărită televiziune internațională dedicată stilului, frumuseții și celor mai noi tendințe din modă și ocupând locul al II-lea la nivel mondial în topul celor mai urmărite canale de new media.

Promovarea stațiunii Mamaia și, implicit, a turismului românesc, la nivel internațional este unul dintre principalele obiective ale FashionTV România. Pe parcursul întregii veri, FashionTV România pregătește o serie de evenimente de anvergură și invitarea celor mai importante personalități din modă și showbiz în Mamaia.