Breaking news

Fashion Week by Fashiontv a transformat Bucureștiul în Capitala Internațională a modei

Fashion Week by Fashiontv a transformat Bucureștiul în Capitala Internațională a modei reunind peste 50 de modele din toată Europa, precum și specialiști și profesioniști din domeniul modei de talie modială.

Grandios și strălucitor, evenimentul Fashion Week by Fashiontv s-a desfășurat pe data de 24 iulie la It Cucina by Bonton Palace și a fost un magnet pentru elita Bucureștiului, plasând Bucureștiul pe harta internațională a modei și frumuseții.

Evenimentul a debutat cu un moment coregrafic de excepție cu tema Europa pregătit de cele 33 de modele participante la ediția de anul acesta a concursului Miss Fashiontv Europe și a continuat cu Gala Premiilor în Moda Internațională FTV Fashion Awards și prezentări de modă semnate de designeri internaționali.

Fashion Week by Fashiontv a însemnat prezentări de modă ale celor mai cunoscuți designeri și branduri românești și internaționale, momente emoționante de la premierea excelenței în modă în cadrul Galei FTV Fashion Awards, precum și decernarea celui mai râvnit titlu de frumusețe din Europa – Miss Fashiontv Europe 2019.

CĂTĂLIN BOTEZATU A FOST DESEMNAT CEL MAI BUN DESIGNER ROMÂN

Desemnat cel mai bun designer român în cadrul Galei FTV Fashion Awards, Cătălin Botezatu a deschis seria prezentărilor de modă din cadrul Fashion Week by Fashiontv cu o colecție de excepție, intitulată “ANIMAL INSTINCT”.

A urmat o altă prezentare de costume pentru bărbați, aflate sub emblema brandului “VIGGO”.

MARII DESIGNERI AI LUMII AU FOST PE SCENA ÎN INIMA CAPITALEI

Designerul francez de origine libaneză Dani Atrache colaborator al casei de modă Dior, fashion designerul nr. 1 al Emiratelor Arabe Unite Mona Al Mansouri și Elham Al Yousef Abdullah A designerul de top al Arabiei Saudite au încântat audiența cu colecții extravagante și deosebit de prețioase preentate de modele de top din toată Europa.

Viggo a dat tonul în ceea ce reprezintă moda și eleganța masculină, iar brandul Lynne și-a lansat în premieră colecția toamnă- iarnă 2020.

Colecții ale brandurilor de top Emporio Armani, Hugo Boss și Karl Lagerfeld au fost prezentate în cadrul evenimentului prin intermediul magazinului Collective.

SABRINA BUJOREANU, CÂȘTIGĂTOAREA MARELUI PREMIU

Finala Miss Fashiontv a adus împreună pe aceeași scenă 33 de concurente din țări Europene, toate participante la titlul de Miss Fashiontv Europe 2019. Tinere modele sau modele aspirante din Suedia, Franța, Israel, Italia, Spania, Lituania, Letonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania, Malta, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Slovacia, Belarus, Rusia și Georgia, s-au întrecut pentru titlul de Miss Fashiontv Europe. Concursul s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, reprezentantul Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.
Marele premiu al serii – o bijuterie în valoare de 20.000 Euro de la Mouawad – brandul favorit de bijuterii cu diamante ale vedetelor Hollywoodiene de top și deținător a 5 titluri modiale Guinness Word pentru capodoperele sale unice în lume – a fost câștigat de românca Sabrina Bujoreanu. Pe lângă impresionanta bijuterie ”Flower of Eternity” alcătuită din aur roz de 18K sute de diamante, oferită de Mouawad, Sabrina a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad în Dubai. Titlul de frumuseţe câştigat de Sabrina îi va asigura de asemenea participarea în finala concursului Miss Fashiontv Worldwide din luna noiembrie din Emiratele Arabe Unite.

Câteva din cele mai notabile titluri desemnate de juriu au fost Miss Fashiontv First Runner Up – câștigat de Valeria Faranova din Ucraina, Miss Fashiontv Second Runner Up – câștigat de Angela Anchevska din Macedonia, Miss Fashiontv Star câștigat de Clara Linnea Wahlqvist din Suedia sau Miss Mouawad, oferit frumoasei Helga Salanki din Ungaria.

Toate câștigătoarele Miss Fashiontv Europe au primit ținute și accesorii marca Fashiontv dar și ședințe foto gratuite. Fashiontv le va oferi oportunitatea de a participa la cele mai importante evenimente Fashiontv din întreaga lume, precum și la evenimente precum Paris Fashion Week și Milano Fashion Week.

De asemenea, evenimentul va fi transmis la nivel internațional pe Fashion TV, în 196 de țări.

>