Breaking news

Fanii lui Ludogoreț cer ca Moți să primească cetățenia bulgară

Isterie națională în Bulgaria după ce românul Cosmin Moți a fost eroul partidei Steaua-Ludogoreț din play-off-ul Ligii Campionilor, calificând echipa bulgară în cea mai puternică competiție fotbalistică din lume.

cosmin moti - ludogoretRidicat în slăvi de presa internațională, Cosmin Moți este adulat pe bună dreptate, de fanii lui Ludogoreț. Aceștia au împânzit rețelele de socializare cu mesaje de felicitare la adresa lui Moți, mergând până la a cere să i se ofere cetățenia bulgară.

Și presa de la Sofia îl felicită pe Cosmin Moți și spune că ar merita funcția de președinte pentru emoțiile pe care le-a produs prin calificarea echipei în Grupele Champions League.

Moți a devenit erou în Bulgaria și mulți fani au scris că ar trebui să i se ofere cetățenia bulgară și funcția de președinte pentru emoțiile pe care le-a generat aseară„, scrie cotidianul Standart.

În timp ce site-ul sportal.bg. a scris: „Moți mare, Ludogoreț unică – Europa și întreaga lume își va aminti de acest meci istoric”.

dac ă în privința cetățeniei bulgare lucrurile sunt mai complicate și de durată, Moți va putea să se bucure în curând de propria lui tribună.

Potrivit declarațiilor patronului clubului Ludogoreţ, Kiril Domuschiev, în oraşul Razgrad se construieşte un stadion nou, iar o tribună a arenei va primi numele lui Cosmin Moţi.

Fotbalistul român a devenit erou în Bulgaria după ce miercuri seară în returul play-off-ului cu Ludogoreț, disputat la Sofia, a marcat unul din golurile victoriei și a apărat două penalty-uri, întrucât portarul bulgarilor fusese eliminat.

>