Breaking news

Familia Bucur a făcut praf 50 de milioane de lei primiți de la Gigi Becali, plimbându-se cu taxiul

Familia Bucur din comuna gorjeană Văgiuleşti a primit în această toamnă o casă în dar de la Gigi Becali dar și suma de 50 de milioane de lei, plus electrocasnice și obiecte de mobilier.

Soții Bucur au făcut praf în doar câteva zile, toți banii primți în dar de la Becali.

Constantin Pârjol, primarul comunei Văgiulești a declarat pentru Mediafax, că soţii Mariana şi Alexandru Bucur au cheltuit în doar câteva zile cei 5.000 de lei pe plimbări cu taxiul.

Primarul spune că cei doi soți nu muncesc nimic, toți banii îi cheltuie pe băutură, că sunt niște puturoși de primă clasă.

După ce a plecat domnul Becali şi le-a lăsat bani, pe lângă lucrurile pe care le-a adus aici pentru ei, toată ziua îi vedeam numai cu taxiul. Se duceau la Motru, la 20 de kilometri, pentru un pachet de biscuiţi şi ce îşi mai luau ei, dar oricum dădeau mai mult pe taxi decât pe ce cumpărau de acolo, deşi avem magazine şi în comună. Nu au mişcat un pai. S-au plimbat cu taxiul şi atât„, a declarat primarul.

Constantin Pârjol susţine că şi Primăria Văgiuleşti le-a oferit anul trecut soţilor Bucur o casă în care să stea pe timpul iernii, însă locuinţa ar fi fost distrusă de cei doi.

În 24 octombrie, Gigi Becali a venit cu un elicopter în comuna gorjeanã Văgiuleşti pentru a cumpăra o casă pentru un localnic, Alexandru Bucur, tatăl a şapte copii, şase dintre ei aflându-se într-un orfelinat din Târgu Cărbuneşti.

Becali a  dat 45.000 de lei pe o casă în comună, după care le-a donat-o soților Bucur.

Și localnicii din comună îi dau dreptate primarului și spun că familia Bucur nu merita niciun leu pentru că  ei şi Primăria Văgiuleşti i-au ajutat cu bunuri şi chiar cu o casă pe care au distrus-o, iar o parte din bunuri fiind vândute pe băutură.

>