Breaking news

Factorii poștali obligați să-i facă reclamă electorală lui Ponta, prin distribuirea de flyere în cutiile poștale

Factorii poștali din București au fost puși de conducerea Poștei Române să distribuie în cutiile poștale, flyere electorale cu Victor Ponta.

ponta - posta romanaStrigător la cer. Disperat să câștige cu orice preț funcția de Președinte al României, Victor Ponta folosește întreg aparatul guvernamental pentru a determina românii să îl voteze drept succesor al lui Băsescu la Cotroceni.

După pomenile electorale făcute către profesori, medici, pensionari, mămici, copii și chiar către Biserică, Ponta a ajuns să fie promovat până și de factorii poștali din București.

Pensionarii din București au rămas cu gura căscată când au văzut că odată cu pensia, primesc și flyer-ul electoral în care Ponta se laudă că ”DOAR el protejează PENSIILE” iar Iohhanis vrea să ”TAIE PENSIA”.

Factorii poștali au fost ”obligați” de conducerea Companiei Naționale Poșta Română, ca odată cu distribuirea pensiilor, să le vâre în cutia de scrisori a pensionarilor, și un flyer electoral cu premierul Ponta.

Întrebat de un locatar care l-a văzut când îi băga în cutia poștală un astfel de flyer electoral, facturl poștal a spus că: ”Nu avem ce face, ne obligă să îi facem campanie electorală!!!

Însă poștașul nu a precizat dacă distribuirea flyerelor electorale se face gratis sau în baza unui contract de prestări servicii încheiat de PSD cu Poșta Română prin care să se distribuie materialele electorale cu Victor Ponta.

Flyerul electoral distribuit de poștași conține mesaje de genul ”KLAUS IOHANNIS vrea să îți TAIE PENSIA!!!” , „AI GRIJĂ CE VOTEZI, cine a tăiat o dată Pensiile, le va tăia din nou”, ”Traian Băsescu îl susține și votează pe Klaus Iohannis” și ”DOAR PONTA PROTEJEAZĂ PENSIILE!!!”

În acest mod speră Băsescu să convingă pensionarii bucureșteni să-l voteze pe 2 și 16 noiembrie 2014.

Sunt două variante care se pot lua în calcul. Fie Ponta este promovat de poștași în baza unui contract încheiat cu Poșta Română pentru distribuire materiale electorale, fie acest lucru se face benevol și asta înseamnă că premierul se folosește în mod ilegal de o companie națională de stat ca să i se facă campanie electorală.flyer 2 ponta

flyer 1 ponta

>