Breaking news

Facebook-ul în doliu la Timișoara, din cauza decesului unei tinere

Sute de mesaje de adio pe rețeaua de socializare Facebook, pentru o tânără de 25 de ani care s-a stins în urma unei pneumonii severe la numai 25 de ani.

Peste 3000 de prieteni vituali și-au luat rămas bun  de la tânără timișoreaca, Adelina Enache, dispariția acesteia, creând o adevărată mini-comunitate în mediul virtual.

”S-a stins un zâmbet frumos”, ”Timișoara poartă azi puple, pentru Adelina”, ”Mie nu imi vine să cred, O știu de pe holuile facultății, era cu un an mai mică decât mine. Pentru mine e un șoc”, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante care au transformat nuanța Facebook-ului la Timișoara, din albastru în violet.

Adelina  s-a stins în urma unor complicații severe apărute în urma unei pneumonii, o boală care pare a fi tratabilă cu ușurintă, în orice țară civilizată.

Tănara timișoreacă a transformat Facebook-ul într-un adevărat jurnal, în care îți striga durerea.

„Mi se pare strigător la cer ca un medicament să aibă mai multe efecte secundare și contraindicații decât indicații. Iar eu sa experimentez majoritatea efectelor secundare…”, era ultimul mesaj al Adelinei înainte să-și ia rămas bun de la cei dragi.