Breaking news

Facebook: Opţiunile Subscribe şi Unsubscribe

Ai un prieten pe Facebook care te agasează cu prea multe postări? Cum faci să nu mai vezi toate pozele şi link-urile la care dă share, dar să îl păstezi în lista de prieteni de pe Facebook?

Unii dintre prietenii de pe Facebook abuzează de opţiunile LIKE şi SHARE, iar acest lucru poate deveni agasant. Fie că nu mai vrei să vezi fotografiile din baruri pe care amicul tău le uploadează după fiecare noapte albă, fie că nu mai vrei să îţi apară mereu pozele cu femei sau bărbaţi cărora li se dă like, toate au o rezolvare.

De asemenea, există o soluţie şi pentru situaţia în care ai un prieten drag şi îţi doreşti să ţii pasul cu activităţile sale de pe reţeaua de socializare, dar ai constatat că Facebook nu te informează întotdeauna despre acestea.

Puţine pagini personale de pe Facebook includ butonul “Subscribe”. Pentru paginile care includ acest buton, optiunile SUBSCRIBE şi UNSUBSCRIBE sunt simplu de folosit. Însă în majoritatea cazurilor, opţiunea nu este disponibilă.

Soluţia la această problemă se găseşte în secţiunea News Feed, unde se derulează fluxul de update-uri de la toţi prietenii de pe Facebook. Aici trebuie să identifici una dintre postările prietenului pe care îl ai în vedere. În colţul din dreapta sus al fiecărei postări apare o săgeată pe care dacă dai click apare un meniu. La rubrica “Subscribe to…” ai trei opţiuni: “All Updates”, “Most Updates” şi “Only Important”. Alegi una dintre aceste trei variante, astfel încât să vizualizezi fiecare activitate, majoritatea activităţilor sau numai activităţile considerate de Facebook foarte importante şi care primesc foarte multe LIKE-uri de la ceilalţi utilizatori.

Mai jos, există şi opţiunile “Unsubscribe from…” şi “Unsubscribe from status updates by…”.