Breaking news

FABULOS | Uite cum ține biberonul cu lapte, un pui de pisică flămând – VIDEO

Un pui de pisică din raza Siameză, a cucerit internetul, prin comportamentul său, în timp ce se hrănește cu lapte. Pisica a fost filmată în timp ce se hrănea cu laptele aflat într-un biberon de bebeluși.

pisic biberonPuiul de pisică are un comportament extrem de uman în momentul în care vede că cel care o îngrijea îi încălzește în cuptorul cu microunde, biberonul cu lapte.

Pisica miaună agitată, nerăbdătoare să fie hrănită. Imediat ce tânărul scoate biberonul cu lapte din cuptorul cu microunde și îl ține în mână, pisica se cațără efectiv pe acesta până ajunge la biberon.

În acel moment, tânărul ia pisica în brațe care tăbară pe biberon. Și începe să sugă cu poftă din el, asemeni unui copil. Puiul de pisică nu se oprește aici și face un gest incredibil.

Prinde biberonul cu ambele lăbuțe și îl smulge din mâinile tânărului, după care îl ridică în sus pentru a putea înghiți și ultima picătură de lapte.

Imaginile din video alăturat sunt de-a dreptul fascinante, emoționante și merită să fie văzute. Să mai spună cineva, că animalele nu sunt inteligente!

>