Breaking news

FABULOS. Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia cu ajutorul amantei!!!

Iubirea bat-o vina, l-a trădat fix în Săptămâna Mare. A păcătuit și Dumnezeu l-a pedepsit. Sebastian Ghiță a fost dat de gol de o femeie cu care are o relație de circa doi ani de zile, transmite Antena 3.

sebastian ghita - oana nitaSebastian Ghiță ar fi fost prins pentru că a fost dat de gol de cea cu care ar avea o relație de aproximativ doi ani. Numele acesteia ar fi Oana Niță, proprietara unui lanț de magazine.

Oana Niță, proprietara lanțului de magazine Nissa, este amanta lui Sebastian Ghiță de aproximativ doi ani. În anul 2001, a înființat împreună cu mama și sora ei, Maria Niță, respectiv Denisa Radian un atelier cu patru maşini de cusut într-un apartament cu două camere în Craiova. Acesta a prins aripi, astfel că în 2010 Nissa însuma 12 magazine și genera venituri de 4 milioane de euro. Între timp afacerea a înflorit și mai mult, astfel că Oana Niță se poate declara o femeie foarte bogată.

Sebastian Aurelian Ghiţă a fost localizat şi reţinut, în cursul nopţii de joi spre vineri, în Belgrad, Serbia, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Fostul deputat avea documente false, de Slovenia, şi era însoţit de fratele său, Alexandru Ghiţă. Potrivit autorităţllor, extrădarea lui ar putea dura de la câteva zile la maximum o lună.

Fostul deputat, căutat cu mandat de arestare în două dosare penale, a dispărut din ţară de aproape 4 luni, de sub supravegherea poliţiştilor de la Direcţia Operaţiuni Speciale.

Poliţia sârbă confrmă reţinerea fostului parlamentar Sebastian Ghiţă, despre care anunţă că este suspectat de infracţiuni de şantaj, mită, trafic de influenţă, spălarea banilor şi divulgarea de informaţii confidenţiale.

Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei sârbe, Sebastian Ghiţă, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut în baza unui mandat internaţional.

În cele patru luni de fugă, Ghiță s-ar fi plimbat fără griji prin zece țări: Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa.

>