Breaking news

FABULOS | Românii au creat PrioriPay, serviciul de transfer de bani, care face concurență PayPal

Românii dau o lovitură de grație sistemului PayPal. O companie românească a creat un sistem de transfer online de bani, numit PrioriPay, care rivalizează cu PayPal. Platforma online lansată de români este autorizată de Banca Națională a României și are cele mai mici comisioane de transfer.

prioripayPrioriPay este primul serviciu românesc de transfer de bani online, care funcționează la nivel mondial. Îți faci cont gratis și transferi bani, instant, oriunde în lume.

Ca să deschizi un cont PrioriPay ai nevoie de o conexiune la internet și o adresă de e-mail. Deschiderea contului PrioriPay este gratuită, iar alimentarea acestuia se poate face cu orice card emis de MasterCard sau VISA sau prin transfer bancar.

Imediat ce contul de PrioriPay este alimentat puteţi să transferați instant bani către alt client PrioriPay, să faceți cumpărături online, să transferați bani către contul dumneavoastră bancar, cât și să obţineți Cardul PrioriPay.

PrioriPay este net superior PayPal, întrucât poți să transferi bani, să primești bani cât și să faci plăți online prin intermediul cardului PrioriPay.

Sistemul online PrioriPay reprezintă o alternativă rapidă, sigură şi cu costuri reduse la metodele tradiţionale de plată.

Folosind serviciile PrioriPay puteţi face transferuri de bani online instantaneu din orice colţ al lumii, atât în lei, euro sau dolari.

Prin PrioriPay se plăteşte simplu şi în siguranţă utilizând doar adresa de e-mail, fără a dezvălui beneficiarului detaliile contului sau cardului bancar.

Contului PrioriPay îi poate fi ataşat cardul PrioriPay emis sub sigla MasterCard cu care se pot face retrageri de la bancomat sau se pot plăti bunuri şi servicii la comercianţi imediat după primirea banilor, durata unui transfer fiind de sub o secundă

Pentru a putea transferă bani rapid şi în siguranţă este nevoie să va creaţi un cont PrioriPay din care se vor face transferurile ulterioare.

Contul PrioriPay se poate alimenta prin patru variante: transfer bancar, depunere numerar la ghișeul băncilor colaboratoare, transfer de fonduri din alt card bancar sau încasări de bani de la alt client PrioriPay.

Pe lângă sistemul de plati online cu cardul, rapide și sigure, PrioriPay se adaptează nevoilor și cerințelor românilor, astfel că împreună cu Poșta Română a lansat serviciul Bani Direct Acasă prin care banii trimişi din străinătate ajung la domiciliul benefiarului prin intermediul poştaşului. În cazul acestui tip de transfer, beneficiarul nu trebuie să aibă cont PrioriPay, iar toate comisioanele vor fi suportate de către persoană care trimite banii.

Cu ajutorul cardului PrioriPay puteţi efectua oriunde în lume:

– Plăti la magazinele online
– Plăti la magazinele tradiţionale
– Retrageri de bani de la orice ATM sau ghişeu bancar care afişează sigla MasterCard
– Interogare de sold la orice ATM care afişează sigla MasterCard

După fiecare tranzacție efectuată prin sistemul PrioriPay, atât dumneavoastră cât şi beneficiarul veţi fi notificaţi prin e-mail la efectuarea cu succes a tranzacţiei.

Activitatea PrioriPay este autorizată de către Banca Naţională a României, standardele de securitate ale platformei sunt la cel mai înalt nivel, astfel că banii dumneavoastră sunt mereu în siguranţă. Astfel că cei de la PayPal au acum un rival de temut care le poate pune serioase probleme atât în România cât și în Europa unde comunitățile de români sunt numeroase întrucât aceștia aleg să transfere bani acasă prin PrioriPay.

>