Breaking news

Fabulos l Răzvan Martin a cucerit o medalie de aur și două de argint la Europenele de Haltere

Performanță fantastică reușită joi de românul Răzvan Martin. Sportivul a cucerit într-o singură zi, trei medalii la Europenele de Haltere din Antalya, Turcia.

Răzvan Martin a cucerit joi o medalie de aur, la stilul smuls, şi două de argint, la aruncat şi total, în limitele categoriei 77 kg.

Aurul a fost cucerit la smuls cu 159 kg, românul fiind urmat în clasament de albanezul Erkand Qerimaj, 158 kg, şi de moldoveanul Alexandru Dudoglo, 158 kg.

La stilul aruncat, Martin a ocupat locul secund, cu 188 kg, fiind devansat de Qerimaj, cu 190 kg. Pe locul trei s-a clasat alt moldovean, Alexandr Spac, cu 187 kg.

La total, Qerimaj şi-a adjudecat aurul, cu 348 kg, argintul i-a revenit lui Martin, cu 347 kg, iar bronzul a fost cucerit de Dudoglo, cu 344 kg.

Cele trei medalii câștigate azi de Răzvan Martin se adaugă medaliei de argint câștigată miercuri de tânărul Florin Croitoru. Obiectivul României la Campionatul European de Haltere era de una, două medalii, astfel că delegația și-a îndeplinit planul cu trei zile înainte de încheierea competiției.