Breaking news

FABULOS | O călugăriță a făcut senzație la Vocea Italiei. A lăsat jurații cu gura căscată – VIDEO

loading...

Jurații concursului Vocea Italiei, difuzat de Rai 2, au rămas cu gura căscată când au întors scaunele și au văzut cine cântă pe scenă. O călugăriţă în vârstă de 25 de ani a cucerit jurații și a ridicat publicul din studio, în picioare, care au aplaudat-o frenetic.

calugarita la vocea italieiSora Cristina, în vârstă de 25 de ani, i-a uimit pe toţi cu vocea sa, reușind să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților. Jurații au rămas muți de uimire când au văzut că cea care cânta este o călugăriță, care se mișcă și foarte bine pe scenă.

Călugăriţa, originară din Sicilia, a venit să-şi arate talentul la Vocea Italiei, îmbrăcată în straie bisericeşti. Sora Cristina a fost încurajată de trei colege călugărițe, care aplaudau frenetic evoluția acesteia și au sărit în sus de bucurie când au văzut că jurații au întors scaunele.

Sora Cristina a cucerit juriul și publicul cu interpretarea fantastică a piesei No One aparținând artistei americane, Alicia Keys. După ce călugărița a terminat de cântat, jurații au început să o laude până la cer, încercând să o convingă să vină în echipa lor. Întrebată de unul dintre jurați, ce crede că va spune Vaticanul în legătură cu performanţa ei de la Vocea Italiei, Sora Cristina a spus că speră să primească un telefon din partea Papei Francisc.

Iată cum a cântat călugărița la Vocea Italiei:

loading...