Breaking news

Fabulos. Iată cine a cerut-o pe Mirabela Dauer de soție

Mirabela Dauer a fost cerută de soție! Totul s-a întâmplat vara trecută, la mare, într-un cadru perfect, iar duminică, de la 12:00, la „Star Chef”, îndrăgita artistă face marea dezvăluire.

mirabela dauer„Am un soț la Craiova. Are trei ani și trei luni. M-a cerut de soție, mi-a dat și inel, unul verde. Îl cheamă Sebi și e șmecher. Mi-a cerut mâna vara trecută, la mare, romantic și soacră-mea a fost de acord. Toată lumea e de acord”, povestește amuzată Mirabela Dauer.

Mai în glumă, mai în serios, Mirabela declară că încă nu s-a născut jumătatea ei, dar că se îndrăgostește tot timpul. Duminică, telespectatorii Antena Stars vor afla și cine i-a picat cu tronc ultima dată.

Tot la „Star Chef”, artista va povesti cum pasiunea pentru muzică era cât pe ce să o coste foarte scump, pentru că a fost la un pas să fie exmatriculată din liceu.

Cântăreața și-a urmat mereu vocația, iar asta a însemnat, uneori, chiar să le ascundă părinților săi că ține adevărate spectacole în restaurante. Lucrurile au rămas neștiute până când unul dintre spectatorii săi a fost nimeni altul decât directorul liceului în care învăța.

„La școală mi-au zis să vin cu tata. Ne-au spus că mă exmatriculează, m-au întrebat ce caut eu, la 16 ani, să cânt prin cârciumi în afara Bucureștiului”, își amintește invitata lui Nicolai Tand.

Cum a reacționat tatăl ei, duminică, de la 12:00, la Antena Stars.