Breaking news

Fă-ți cumpărăturile pentru hotel, pensiune și salonul SPA de la magazinul online unica-folosinta.ro

Dacă ai un hotel pensiune sau un salon de înfrumusețare și vrei să îți faci aprovizionarea cu materiale de unică folosință, poți face asta foarte lejer, de la birou, comandând online de pe site-ul www.unica-folosinta.ro, deținut de compania Beauty Class Center.

produse unica folosire salonMagazinul online unica-folosinta.ro, vine în ajutorul hotelurilor, pensiunilor și saloanelor de cosmetică, manichiură, pedichiură, coafură, tratamente corporale şi epilare, cu produse unică folosință pe care le livrează la sediul companiilor, în cel mai scurt timp posibil.

Fie că este vorba de produse de epilat, coafură, machiaj, manichiură, tratamente faciale, role cearceaf pat, huse pat, mănuși, sau papuci, toate le găsești pe magazinul online unica-folosinta.ro, deținut de compania Beauty Class Center.

Toate saloanele de înfrumuseţare au nevoie de consumabile şi produse de unică folosinţă de calitate, la preţuri foarte avantajoase şi livrate foarte rapid. unica-folosinta.ro îndeplinește toate aceste criterii și din acest motiv este foarte apreciat de saloanele de înfrumusețare din toată țara.

Magazinul online oferă spre comercializare întregul pachet de produse unică folosință coafor cum ar fi: protecţii pentru urechi, mănuşi latex, şorţ şi pelerine din plastic pentru vopsit, prosoape netesute, prosoape absorbante, rola guleraşe, rola aluminiu.

unica-folosinta.ro îți oferă și dischete pentru comedoane, mască facială pentru tratamente, role şi benzi profesionale pentru epilat, spatule pentru ceară și ulei pentru după epilat. Tot aici poți comanda mănuşi vinil, papuci deschişi şi închişi, slipi şi boxeri bărbăteşti.

Cât și produse produse unica folosinta cosmetica: role tip cearceaf din hârtie, role cearceaf neţesut, husă protecţie pentru pat, slip damă tanga, kimono, bentiţă şi bonetă cu elastic.

Pentru saloanele de manichiură şi pedichiură, unica-folosinta.ro pune la dispoziție produse de tipul prosop pentru manichiură/ pedichiură neţesut sau absorbant, papuci pentru pedichiură, papuci deschişi, saci pentru cuva de pedichiură, dischete pătrate pentru şters ojă și mască protectoare.

Saloanele pentru tratamente corporale şi pentru epilare, îți pot achiziționa de la magazinul online produse precum: cearceaf de hârtie, husă protecţie pentru pat, cearceaf pentru împachetări, slip de damă tanga, lavete cosmetic, kimono pentru epilare, papuci închişi şi deschişi pentru epilare, slipi şi boxeri bărbăteşti pentru epilare, ceară unică folosinţă pentru epilare, rola pentru epilat, benzi şi hârtie pentru epilat.

Comanda se poate face direct pe site, la telefon 0720.069.499 sau pe mail la contact@unică-folosinta.ro.

Este extrem de simplu de comandat orice produs prezent pe site-ul unica-folosinta.ro. Accesezi secțiunea COMANDĂ și după configurarea produselor pe detaliile dorite de tine, acestea pot fi comandate prin introducerea în “Coş”.

Poţi să efectuezi comandă pe unică-folosinţă.ro indiferent dacă ai sau nu cont personal pe site, însă în ambele cazuri sunt necesare datele tale personale.

Pentru a cumpără de pe unica-folosinta.ro este recomandat să îţi faci un cont personal şi este necesar să furnizezi date personale detaliate: nume şi prenume, email, telefon, adresa, oraş, cod poştal, ţară şi alte informaţii, la cerere.

La o comandă de produse a căror valoare minimă este de 150 lei, vei beneficia de transport gratuit în București. Magazinul online unica-folosinta.ro livrează produsele comandate, pe teritoriul României printr-o firma de curierat rapid. În cazul oraşelor care nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat sau în cazul livrărilor internaţionale, modalitatea de livrare va fi comunicată explicit, după caz, prin email sau telefon.

Timpul standard de livrare a unei comenzi este de maxim 2 zile lucrătoare de la dată confirmării acesteia pe email sau la telefon. Vei fi contactat telefonic de unul dintre reprezentanţii noştrii pentru confirmarea disponibilităţii cu o zi înainte de livrare.

Produsele se predau pe baza de semnătură, de către reprezentantul firmei de curierat care încasează, după caz, şi contravaloarea comenzii. Te rugăm să refuzi coletul dacă acesta este deteriorat. De asemenea, te rugăm că, la primirea coletului, să verifici produsele şi, în cazul în care există neconcordanţe faţă de comandă iniţială sau produsele prezintă defecte de fabricaţie, să ne aduci imediat la cunoştinţă.

Produsele pot fi returnate în maxim 5 zile de la primirea acestora. Produsele returnate trebuie să fie noi, nefolosite şi livrate în ambalajul original.

Magazinul online unica-folosinta.ro este unic în felul lui, întrucât oferă gama completă de produse de unică folosință pentru saloanele de coafură, manichiură, tratamente corporale și epilare.