Breaking news

Fă-i cadou, de Mărțișor, o poliță RCA online că o ferești de evenimentele neplăcute

De Mărțișor, un cadou perfect pentru femeia iubită, sora sau mama, poate fi o asigurare RCA online, care să le păzească de evenimentele neprevăzute care se pot produce în trafic.

rca online - cadou martieROMASIG.ro, unul dintre cei mai mari borkeri din România, te poate ajuta să îi faci femeii iubite, de Mărțișor, în luna femeii, o asigurare RCA online. Indiferent unde te afli, este de ajuns să ai o conexiune la internet și un dispozitiv de navigare pe web și cadoul este gata în doar trei minute.

Este de ajuns să intri pe site-ul www.romasig.ro, la secțiunea calculator RCA, iar aici vei găsi rapid cea mai bună asigurare RCA care să se potrivească mașinii femeii iubite, pe care dorești să o răsfeți în luna lui Mărțișor.

O asigurare RCA online te ajută să economisești foarte mult timp dar și bani. Calculatorul ROMASIG.ro îți oferă lista tuturor companiilor de asigurări, astfel încât tu să poți face o comparație în timp real pentru a descoperi cel mai ieftin RCA pentru mașină.

Astfel scapi de cozi și drumuri interminabile pentru a încheia o asigurare RCA. Poți face asta, de acasă, din confortul canapelei sau al scaunului de birou, în doar câteva minute.

Dacă ești nehotărât și nu știi care e cea mai bună variantă de asigurare, specialiștii Romasig.ro îți oferă consultanță gratuită pentru a te ajuta să alegi asigurarea RCA ieftină, cea mai potrivită pentru tine.

După ce polița RCA a fost încheiată online, vei primi, gratuit, acasă, originalul acesteia. În plus, nu trebuie să ții minte când îți va expira valabilitatea. De asta se vor ocupa angajații ROMASIG care te vor notifica prin SMS, cu 7 zile înainte de a expira perioada de valabilitate.

Asigurarea de răspundere civilă auto (RCA), este o asigurare prin care terții prejudiciați în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului auto asigurat, primesc despăgubiri pentru daunele materiale și/sau vătămările corporale suferite.

Asigurarea de răspundere civilă auto este fundamental diferită de asigurarea tip Casco, aceasta din urmă fiind o asigurare facultativă prin care persoana care primește despăgubiri pentru daunele produse autovehicului său, este asiguratul, și nu un terț. Prin urmare, asigurarea RCA este foarte importantă și în cazul în care proprietarul unui autovehicul a încheiat o asigurare tip Casco pentru avarii din propria vină și furt.

Orice proprietar de autovehicul este obligat să dețină asigurare RCA pentru a putea circula pe drumurile publice. În caz contrar riscă să plătească amendă cuprinsă între 1000 și 2000 de lei, cât și reținterea certificatului de înmatriculare care face imposibilă deplasarea cu mașina respectivă.