Breaking news

EXPLOZIV! William Levy – mărul discordiei între JLo şi Marc Anthony? – Video

Vedetele fac mereu un sectacol din divorţul lor. Aşa au făcut şi Jennifer Lopez şi Marc Anthony. Motivul care se vrea ocolit ar fi relaţia de prea bună colegialitate cu modelul-actor William Levy.

jlo levySpeculaţia momentului: William Levy este princupalul „vinovat” pentru despărţirea dintre cei doi artişti latini. JLo ar avea un amant în persoana telenovelistului Levy.

Am avut parte de o experienţă minunată. M-am simţit foarte bine şi in largul meu. Ea este o persoană foarte sinceră şi plină de viaţă. Este incântător să vezi că cineva  atât de cunoscut şi de important, încă poate fi cu picioarele pe pământ„, spune Levy despre JLo.

Modelul cubanez, în vârstă de 30 de ani, a anunţat despărţirea de actriţa mexicană Elizabeth Gutierrez, cu care are un fiu de cinci ani şi o fiică de 17 luni şi imediat acesta a apărut în videoclipul melodiei „I’m Into You”.

JLo şi Marc Anthony formează un cuplu de 7 ani şi se pare că aceasta şi-a cunoscut soţul prin colaborarea pe care au avut-o în 1999 la melodia „No me ames” (Nu mă iubi).

Jennifer Lopez şi Marc Anthony – No me ames


Jennifer Lopez & Marc Anthony – No me ames de

Jennifer Lopez – I’m Into You