Breaking news

Expertologul de serviciu, ignoră românii care l-au demis

loading...

Traian Băsescu, expertologul de serviciu, a susținut joi seară, prima lui conferință de presă de la revenirea în fruntea țării.

În prima lui conferință de după reinstaurarea pe scaunul de șef la Cotroceni, susținută într-o nouă sală de conferințe și cu un puitru pe care scrie de acum ”Președintele României”, Băsescu a ignorat protestatarii dar și pe cei 7,4 milioane de români care l-au demis.

Băsescu ne-a anunțat că azi se duce la Bruxelles să le pupe mâna lui Barroso și Reding, pentru că l-au repus în funcție.

A bălmăjit timp de 40 de minute, iar teme de discuție economico-financiare, pe care chipurile le va discuta la Bruxelles, dar care nu îi intră în atribuții.

Ne-a spus nouă românașilor că se duce la Barrosu să-i spună că „instituțiile statului”, aur ezistat presiunilor venite din partea majorității parlamentare.

Poate ”instituțiile lui Băsescu”, căci ale statului român, nu mai sunt demult.

Mă întreb cum de CCR, CSM, SRI, SIE, SPP, STS, DNA și Parchetul General l-au susținut la referendum și l-au repus în funcție. Cu ce anume i-a avut pe șefii acestor instituții la mână, căci refuz să cred că toți sunt îndrăgostiți de Băsescu.

Întrebat de jurnaliști ce le spune celor care protestează, Băsescu s-a făcut că plouă și a zis că să fie sănătoși că doar e dreptul lor. Adică mai pe românește, i se rupe de protestatarii care de două săptămâni se plimbă în jurul Palatului Cotroceni cerându-i demisia.

Nu a zis nimic de cei 7,4 milioane de români care l-au concediat din funcția de președinte al României. Semn, că pentru el, aceștia NU există.

Imediat după aflarea rezultatelor de la referendum, Băsescu îndemna la coabitare cu clasa politică. La conferință, când a fost întrebat de jurnaliști despre coabitare, Băsescu a spus că nu comentează.

A spus că nu îl sperie o a treia suspendare și că el nu se mai schimbă acum la vârsta asta, adică face tot ceea ce știe.

loading...