Breaking news

Experiență în utilizarea huawei matebook d 15

În ultimii doi ani, profesia de PC a Huawei s-a dezvoltat foarte rapid. Seria de matebook a aprins întreaga industrie de PC-uri și, chiar și în 2020, a ajuns în primele trei vânzări de laptopuri de pe piața internă.

Printre acestea, matebook D poate fi numit o serie clasică în produsele Huawei pentru PC, precum și un erou care depășește limitele și stăpânește acest domeniu pe piața de PC-uri a Huawei. Inclusiv huawei matebook d 15 are un dispozitiv bogat, o varietate de opțiuni și vizează piața mainstream, iar raportul general de performanță preț este foarte excelent. Este potrivit pentru studenții cu dizabilități și nou-veniți la locul de muncă. Să aruncăm o privire asupra acestei experiențe.

Aspectul general al huawei matebook d 15

În ceea ce privește designul aspectului, Huawei matebook d 15 continuă excelentul design estetic minimalist al laptopului Huawei. Deși este destul de subțire, oferă un aspect mai frumos și are un corp metalic simplu și un design perfect în linie, reflectă fără îndoială estetica minimalistă. Combinat cu procesul de sablare de înaltă precizie nr. 150 al întregii mașini, oferă o senzație netedă și confortabilă, care îmbunătățește foarte mult designul estetic simplu și elegant al huawei matebook d 15.

Apropo de subțire și ușor, greutatea corporală a huawei matebook d 15 este de 1,56 kg, iar grosimea maximă este de 16,9 mm. Acest lucru face ca echipamentul complet huawei matebook d 15 să fie mai mic și mai ușor, ușor de luat la îndemână, plecați fără ezitare și duceți-l la bibliotecă, cafenea și birou. nu ocupa spatiu in rucsacul general. Huawei matebook d 15 este suficient de subțire, desigur, dimensiunea corpului său este și ea mică în seria de laptop-uri cu același ecran de 15,6 inchi, datorită cadrului ultra-îngust de 5,3 mm pe trei laturi ale laptopului, ceea ce face ca raportul ecranului acestuia să fie redus. până la 87%, cu experiență vizuală și imersiune mai șocantă.

Huawei matebook d 15 are un ecran IPS strălucitor anti-orbire de 15,6 inch, iar ecranul IPS are o imagine dinamică mai clară. Desigur, acest ecran are, de asemenea, o gamă de culori sRGB sută la sută mare și, combinat cu un raport de ecran de 16:9, rezoluție 1080P și ramă mai îngustă, pentru a face ecranul mare huawei matebook d 15 de 15,6 inchi mai bogat în culori și mai clar și mai luminos în detaliile afișajului. și aduc oamenilor o experiență vizuală bună. Protecția ochilor a fost întotdeauna o caracteristică cheie a seriei Huawei MateBook D. Matebook-ul Huawei d 15 adoptă certificarea germană de protecție a ochilor cu lumină albastră scăzută a Rinului și reducerea luminii DC a ecranului fără lumini stroboscopice. În mod eficient, poate reduce daunele luminii albastre de pe ecran pentru ochi și, de asemenea, poate elimina imaginile stroboscopice cu luminozitate diferită a ecranului. Și, de asemenea, ajută oamenii care studiază, urmăresc filme sau joacă jocuri în fața unui ecran de computer pentru o lungă perioadă de timp să aibă grijă de ochii lor.

Încărcare rapidă

Huawei matebook d 15 folosește un încărcător USB-C detașabil de 65W și are un încărcător pătrat, este ușor, compact și convenabil. Acceptă încărcare rapidă de mare viteză și poate funcționa 2 ore după doar 15 minute de încărcare. Durata de viață a bateriei nu trebuie spusă. În plus, acest încărcător de 65 W poate încărca foarte rapid telefoanele mobile Huawei, astfel încât să poți satisface nevoile de încărcare pentru mai multe dispozitive cu un singur încărcător atunci când pleci într-o călătorie de afaceri. Când telefonul dvs. mobil nu mai este alimentat, puteți utiliza și huawei matebook d 15 pentru a încărca direct telefoanele mobile Huawei, ceea ce este mai convenabil.

Huawei matebook d 15 are, de asemenea, un difuzor dual de 2W, care poate crea efecte stereo surround și poate simula, de asemenea, ieșirea câmpului sonor pe 5.1 și 7.1 canale, ceea ce este foarte convenabil atunci când vizionați filme și videoclipuri și puteți auzi efecte imersive ale câmpului sonor. De data aceasta Nahimic a adăugat un model de efecte sonore, puteți alege patru modele de muzică, jocuri, filme și apeluri. Nahimic optimizează ritmul basului, detaliile înalte și claritatea apelurilor, astfel încât să vă puteți bucura de o calitate a sunetului mai plăcută.

Cele de mai sus este o repostare a experienței cu Huawei matebook d 15. Este ușor de observat că huawei matebook d 15 este un laptop foarte complet, subțire și ușor, cu un ecran mare, care este, de asemenea, cel mai complet upgrade din istoria huawei matebook. d 15 seria D. Pe lângă aspectul frumos și procesorul puternic CoreTM a 11-a generație. Huawei matebook d 15 dispune și de protecție dublă a ochilor, Wi-Fi 6, cap de încărcare multifuncțional, difuzor puternic de câmp sonor etc. În ceea ce privește performanța generală, Huawei matebook d 15 este în prezent cel mai recomandat ecran ușor, subțire și mare de generația a 11-a. laptop la acelasi pret.