Breaking news

exclusivNEWS.ro, citit în noiembrie de peste 300.000 de persoane

exclusivNEWS.ro, primul și singurul site de știri naționale și internaționale, sută la sută independent din România, a fost citit în luna noiembrie, de peste 300.000 de persoane. Vârful de audiență a fost realizat pe 14 noiembrie, când peste 126,000 pe persoane au vizitat site-ul de știri.

trafic exclusivnewsexclusivNEWS.ro a înregistrat în luna noiembrie 2014, cel mai mare trafic de la lansarea site-ului. Potrivit google analytics, în luna noiembrie, 305182 de vizitatori unici au citit știri pe exclusiNEWS.ro. Împreună au efectuat 320,063 vizite și au vizualizat 397.890 pagini. Este cel mi mare trafic realizat de exclusivNEWS.ro într-o lună de zile, de la lansarea sa din 30 decembrie 2014.

În 2013, recordul de trafic pentru o lună de zile a fost realizat în luna octombrie, când s-au înregistrat 120.005 vizitatori unici, 173.439 de vizite și 735.923 de pagini vizualizate.

În 2014, recordul de trafic pe exclusivNEWS.ro pentru 24 de ore a fost realizat pe 14 noiembrie, când site-ul a fost vizitat de 126.148 de persoane, care împreună au efectuat 131.806 de vizite și au vizualizat 157.590 de pagini.

Știrea cea mai accesată în luna noiembrie a fost  ”Oana Stancu l-a făcut praf pe Victor Ponta, în direct la Antena 3”.

Lansat pe 30 decembrie 2009, exclusivNEWS.ro a reușit să se impună în cei cinci ani de existență, ca o sursă de informare credibilă și cât mai imparțială.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a reușit să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian Manta, Mihai Șucată, Mihai Radu, Dragoș Popa, Marius Copil, Patrick Ciorcilă, Sorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei cinci ani de existență, exclusivNEWS.ro a reușit să realizeze interviuri exclusive cu Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Stela Popescu, Marian DrăgulescuAndreea Marin, Andreea Ulmeanu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan,Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Octavian Bellu, Gabriela Szabo, și lista poate continua.

Până în prezent, știrile exclusivNEWS.ro au fost preluate de ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio.

 exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor celor care au citit știri în cei aproximativ cinci ani de când există în mediul online și redacția de știri a site-ului promite să muncească 24 din 24 pentru a oferi în cel mai scurt timp cele mai bune și interesante știri de pe mapamond.

exclusivNEWS.ro, un șite de știri exclusiv pe gustul tău!

>