Breaking news

EXCLUSIV: Tânărul care rade de cocalari dedicându-le o piesă

În România se pot observa pe “toate gardurile” tinerii ce servesc publicul căruia abia i s-a “tăiat buricul”. Nu este o noutate, dar o mai spunem și noi… Conținutul acestora este întotdeauna mediocru, cocalar și non-valoric. Dar s-a găsit un puști de 15 ani, din București, care să le vină de hac tuturor adolescenților și nu numai, care se lasă influențați de propaganda inculturalitătii.

Acum, nu e ca și cum Theodor Andrei ar putea să curețe țara de idioți, așa cum nici Papa de la Roma nu ar putea, să fim serioși. Dar e bine că încearcă, câștigându-și publicul ,nu prea mare ca număr, dar de calitate și raționament.
Theo și-a dedicat cea mai nouă piesă pentru cocalarii de toate vârstele, analfabeți și … îndrăgostiți. Îndeamnă tinerii sau chiar și adulții, la “a scoate la iveală filosoful” din fiecare, astfel având și ei posibilitatea de a sărută o fată educată și fără trăsături de pițipoancă.

Versurile și muzica sunt compuse de Theo, avându-l ca producător pe partea de orchestrație și producție pe Dan Dimitriu. Clipul este filmat în parc, într-un stil modest și foarte interesant, urmărind povestea dintre fata cea frumoasă și deșteaptă (artista Oana Velea), și Theo, cocalarul îndrăgostit care nu prea are șanse, cu atât mai mult, purtant pantaloni scurți de training și sacou.

Artistul a mai lansat o piesă propirie, produsă de Right Records Corp. & Music Art Academy, ca și piesa “Nu te mira că nu te place”, care se numește “Stelele de pe cer” și este dedicată tututor îndrăgostiților.

Right Records Corp. este un proiect fondat de Theodor (producție muzicală)și XeNoN (partea producție video), prin care își lansează piesele proprii sau ale altor artiști ce se inițiază în grupul lor. Cele mai multe proiecte sunt în colaborare cu Music Art Academy și Dan Dimitriu.

Theodor Andrei, are un palmares de admirat, printre premiile sale numărându-se Premiul I la “Alexandria Pop Fest ” și Premiul de Popularitate la “Silver Yantra “(Bulgaria), dar și participarea la Vocea României Junior a însemnat o realizare notabilă în cariera artistului . Cânta de la varste fragede și a reușit până acum să își câștige publicul prin orașe din toată țara, susținând nenumărate recitaluri și spectacole.

Pe lângă faptul că Theo va merge la liceu din toamna aceasta, mai este și actor la Teatrul de Revista “Constantin Tănase”, având spectacole cu sălile pline de aplauze.

 

>