Breaking news

Exclusiv în România ajunge în Delta Dunării via TVR 1

loading...

Cea mai mare întindere de stuf din lume şi rezervaţia cu cei mai mulţi pelicani din Europa, în prima ediţie Exclusiv în România de la TVR 1.

delta dunariiCristian Tabără reia, din 12 octombrie, peregrinările sale printre „minunile” României, pe care le împărtăşeşte telespectatorilor TVR în emisiunea săptămânală Exclusiv în România. În prima ediţie a noului sezon, echipa Exclusiv în România propune telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD, precum şi celor care urmăresc emisiunea prezentată de Cristian Tabără online, pe TVR+, o excursie în zona turistică Sulina, pentru a cunoaşte alte unicate europene cu care se poate mândri ţara noastră.

Prima expediţie din această toamnă îl poartă pe Cristian Tabără în cel mai estic oraş al Uniunii Europene, unde jurnalistul TVR stă de vorbă cu cel mai estic locuitor al Uniunii Europene. Echipa Exclusiv în România ajunge în cea mai mare întindere de stuf din lume şi în rezervaţia unde trăiesc cei mai mulţi pelicani din Europa. Şi tot în Delta Dunării, telespectatorii vor descoperi cai sălbatici, farul vechi de la Sulina, dar şi tradiţii culinare din zonă.

Despre „minunile” Deltei, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro.

loading...