Breaking news

EXCLUSIV: Porecla din liceu a lui Iulian Urban, băiatul cu fisuri la creier

Iulian Urban, simpatizant al criminalului în masă din Norvegia, nu a fost privit cu ochi buni de colegii de liceu. Se pare că tânărul Iulian Urban ar fi primit porecla “sifilisul ambulant”.

iulian-urban-pdlRedactorii exclusivNEWS.ro au vorbit cu un fost coleg de liceu al lui Iulian Urban. Acesta a declarat sub protecţia anonimatului că Iulian Urban ar fi avut în adolescenţă porecla de “sifilisul ambulant”, la acea vreme, vorbindu-se cu jumătate de gură că tatăl său ar fi fost bolnav de sifilis înaintea naşterii sale. Este puţin probabil ca zvonul care circula în anii de liceu ai tânărului Urban să fie demonstrat ştiinţific, însă gesturile sale nu par a contrazice opinia fostului său coleg, care consideră că Urban este “un baiat cu fisuri la creier”.

Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc în UE!”, a scris Iulian Urban, zilele trecute, pe blogul său. Senatorul PDL a spus ulterior că declaraţiile sale nu au fost primite aşa cum ar fi trebuit, însă nu are de gând să le retracteze, să îşi ceară iertare sau să îşi dea demisia din Parlamentul României.

În cadrul unei declaraţii de presă, reprezentantul PDL, Sever Voinescu, a arătat că până în momentul de faţă nu s-a demonstrat că Iulian Urban ar fi încălcat valorile partidului din care face parte. Nu mai puţin adevărat este faptul că, în momentul de faţă, PDL şi actuala putere au nevoie de fiecare vot din Parlament pentru a-şi menţine majoritatea.

Din scaunul de senator al României, Iulian Urban a mai făcut afirmaţii publice scandaloase şi în trecut, fiind mai degrabă un simpatizant al extremei drepte, decât al curentului de centru-dreapta.