Breaking news

EXCLUSIV.Oprescu va construi încă un stadion și două săli polivalente

Primarul General al Capitalei continuă seria proiectelor mărețe pe care dorește să le realizeze în primul mandat de edil șef al Bucureștiului. Nici nu a apucat să inaugureze oficial Național Arena, că Oprescu a anunțat demararea procedurilor pentru construirea altui stadion ce va fi dedicat competițiilor atletice cât și două săli polivalente.

oprescuexclusivActualul stadion Național Arena poate găzdui doar competiții fotbalistice și concerte sau evenimente culturale. Din acest motiv, primarul Sorin Oprescu va demara la sfârșitul acestui an construcția unui nou stadion dedicat în exclusivitate competițiilor atletice.

Național Arena e făcut de așa natură încât să poată să găzduiască evenimente de orice fel. În primul rând evenimente culturale. Și aici vreau să ajungem, la standardul asta. 365 de zile să poată fi folosit, dacă se poate și pentru alte evenimente. Nu se pot desfășura și competiii ateltice. Acestea o să își găsească locul pe alt stadion care va fi dedicat pentru acest sport”, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, Sorin Oprescu.

În privința începerii construirii noului stadion pentru atletism, Sorin Oprescu a decarat pentru exclusivNEWS.ro că cel mai problabil acest lucru se va produce la finele lui 2011.

”Eu sper ca sfârșitul anului să consacre începerea lucrărilor la noul stadion dar și la două săli polivalente„ a precizat Oprescu.

Legat de inaugurarea oficială de pe 6 septembrie, Oprescu ne-a spus că nu mai depinde de el ci de Mircea Sandu.

Întrebati-l pe Mircea Sandu. Dar în mod sigur da, se va face inaugurarea pe 6 septembrie, pentru că meciul e în calendar. Acolo nu mai sunt discuții. Jucăm cu Franța și sper să și câștigăm”, a mai declarat Sorin Oprescu.

Național Aena a putut fi vizitată gratuit sâmbătă de la ora 17.00 până la miezul nopții. Inaugurarea oficială urmează a fi făcută peste o lună, pe 6 septembrie la meciul România – Franța din preliminariile Euro 2012.