Breaking news

Exclusiv în România: Sighişoara şi farmecul ei

loading...

Cristian Tabără şi echipa sa vizitează o închisoare… conjugală, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

exclusiv in romania - sighisoaraTelespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea realizată de Cristian Tabără online, pe TVR+, sunt invitaţi, pe 7 iunie, de la ora 18.00, în centrul ţării, unde tradiţiile păstrează istoria vie, la o nouă ediţie Exclusiv în România.

Cristian Tabără şi echipa sa ajung săptămâna aceasta la Sighişoara, unde urcă în Turnul cu Ceas, dar şi în Turnul Croitorilor. Acolo fac cunoştinţă cu un curelar, care duce mai departe meşteşugul transmis în familia sa din tată-n fiu.

Echipa colindă apoi satele săseşti din împrejurimi, pe bicicletă şi în căruţă, următoarea oprire fiind la biserica fortificată din Biertan şi la… închisoarea conjugală din cetate – un adevărat unicat!

Cei pasionaţi de turismul ecvestru urcă în şa la baza hipică din Prod, iar ultimul popas al echipei lui Cristian Tabără în ediţia din 7 iunie este la Malancrav, pe urmele prinţului Charles, în conacul restaurat de Mihai Eminescu Trust.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian