Breaking news

EXCLUSIV! Explicatia numerologica a cazului din Caracal cu numerolog Andreas Stavarache

loading...

Numarul este o pulsiune a vietii, este o vibratie si o influenta.
“Numarul poarta o frecventa ce vibrează în timp și spațiu” Andreas Adam Stavarche

“Dupa mult studiu si cazuistica, am stat foarte mult si am analizat ce au in comun toti oamenii care mor in diferite tipuri de accidente, sau care sunt victimele anumitor tinte si din punct de vedere numerologic; care sunt cifrele care se repeta la fiecare eveniment catastrofal.
Fie ca dumneavoastra credeti sau nu, coincidenta nu exisa. Totul este o vibratie si o frecventa. Atragem anumite evenimente in functie de frecventele si vibratiile care pulseaza in viata noastra.
Numerele sunt ca niste umbre, ne urmaresc in urcusurile cat si in coborasurile din timpul vietii evolutive.”

Pentru ca zilele trecute romanii au fost zguduiti de incidentul domnisoarei din Caracal, Mucesanu Alexandra Mihaela, antreprenorul si numerologul Andreas Adam Stavarache ne spune care sunt influentele numerolgice care atrag evenimente catastrofale in viata noastra si ce parere are din punct de vedere numerologic pentru tanara din Caracal.

“Studiind atat de mult si vazand foarte multe cazuri, pot sa definesc ca exista anumite cifre si combinatii ale acestora care atrag aceste evenimente neplacute si chiar catastrofale.
In primul rand, toti cei care mor in accidente sau sunt victimele unei tinte, apar frecvent numerele 1, 5,7,8 si 9 – care domina in harta lor numerologica si nu mai vorbesc ca apar numerele karmice 13,14,16 si 19, iar cei care studiaza aceasta stiinta, stiu intr-o oarecare masura efectele acestor frecvente karmice.
Asa ca am decis sa va dau exemple de cazuri reale care au avut aceste cobinatii fatale in viata lor si dumneavoastra le puteti cauta pe internet. Printesa Diana, Osho, Marylin Monroe, Amy Winehouse, Paul Walker, Laura Stoica si Razvan Ciobanu (un caz recent si bine mediatizat) .
Ce este intresant, este faptul ca toti au pe matrice bine dezvoltata linia determinari 159 care este o linie a actiunii, ”focului”, a spiritualitati si au minim o cifra karmica .


Despre tanara Alexandra, pot spune ca a fost o fata cu foarte mult curaj si asta se vede foarte bine si numerologic , are pe matricea numerologica 1 de 4 ori , care ii dadea curaj ,intiativa si putere. Nu mai vorbesc ca pe numele pe  care il poarta are 1 de 8 ori, iar asta a ajutat-o sa lupte si teama a fost suficient de diminuata incat a demonstrat ca poate fi coerenta si ca este o luptatoare pana in ultima clipa. Ea are pe numarul personalitatii -55- si mai are si pe numele de familie, 5. Se stie in numerologie ca cifra 5 aduce libertate, schimbari bruste, accidente , haos, distractie, dependente si sex, iar din cazuistica personala in combinatie cu cifra 7, moarte sau sacrificiu.

Din punct de vedere numerologic, Alexandra are un destin 3 – care tine de comunicare, arta si creativitate, un an personal 9 – care in numerologie inseamna „finalitate”, incheierea celor 9 cicluri de viata si pregatirea, transformarea si saltul evolutiv catre un nou inceput.
Are pe luna personala -7- care inseamna ca trebuia sa fie cat mai analitica, retrasa si sa isi faca timp sa creasca spritual.

Se stie in numerologie ca cifrele 7 si 9 sunt cifre de trasformare si evolutie.
Data mortii sau a disparitiei, a fost 25.07.2019, frecventa zilei fiind 8, o cifra de putere si agresivitate. Din harta ei personala reiese ca ea a avut o zi personala 5. Numai adunad luna personala 7 cu ziua personala 5, ne da din nou cifra 12 si daca ne gandim bine facand o analogie la arcana 12 din tarot, care il repezinta pe spânzuratul sau sacrificatul. Tinand cont de toata harta ei, este guvernata de anul personal 9 si de destin 3 (comunicare, exprimare si creativitate), putem aduna si ajunge la 12 care ma duce cu gândul ca aceasta perioada este sub semnul sacrificiului.
Numai ea putea sa faca acest sacrificiu, deoarece in data nasterii se gaseste foarte clar frecvente care duc la sacrificii prin exprimare.

Ea si el au in comun frecventa 5 de mai multe ori si oarecum, l-a atras. Doar ea putea aplica legea talionului si sa il demaste, adica mai bine spus “ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”, chiar cu propria viata pentru binele suprem al celorlalti.
Se poate discuta si dovedi ca numerele influenteaza calitatea vietii noastre. Dumnezeu a pus totul in ordine si daca intelegi ce trebuie sa faceti in respectivul an, luna si zi, lucrurile pot evolua mult mai usor .
Din pacate, Alexandra nu a putut fi salvata, in ciuda faptului ca a avut curajul sa se exprime si sa isi indeplineasca destinul pana in ultima clipa posibila pentru ea.”- Adam Andreas Stavarache.

loading...