Breaking news

EXCLUSIV | Dosar penal după ce mai mulţi copii au fost bătuţi de jandarmi la Brăila

loading...

Purtărorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro că a fost deschis un dosar penal după incidentele de marţi seară de la Brăila, când mai mulţi copii au spus că au fost bătuţi de forţele de ordine.

Purtătorul de cuvânt al IJP a spus că tânărul filmat lângă maşina de poliţie nu era în baltă de sânge şi că era un fular roşu.

“Buna seara. Balta de sange este de fapt un fular. Se vede daca va uitati la tot filmuletul“, a spus Purtptorul de Cuvânt al IJP Brăila.

La sediul Polţiei din Brăila au fost aduse 19 persoane iar una dintre acestea a fosmulat plângere la adresa unui jandarm şi că s-a deschis dorsar penal.

“În urma imaginilor video aparute in spațiul public, au fost demarate verificări de către polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Brăila, reieșind următoarea situație de fapt: La sediul Politiei Municipiului Brăila a fost condus de catre jandarmi un grup de 19 tineri pentru a fi sancționați in urma intervenției jandarmilor la manifestațiile publice avute loc pe raza municipiului. In sediul subunitatii, una dintre persoane a reclamat faptul ca a avut o altercație cu un jandarm, solicitând sa depună plângere penala. Polițiștii s-au sesizat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuziva, dosarul penal urmând a fi înaintat spre competenta solutionare a Parchetului Teritorial Militar de pe lângă Tribunalul București“, a declarat pentru exclusivNEWS.ro Agent de Poliţie Niculae Geanina de la IJP Brăila.

loading...