Breaking news

EXCLUSIV. Avem notele juraţilor de la Cerbul de Aur 2019

exclusivNEWS.ro a obţinut în exclusivitate, notele acordate de cei cinci juraţi ai Cerbului de Aur, pentru cei 12 concurenţi.

După o lună de aşteptare, TVR a transmis la solicitarea exclusivNEWS.ro, notele acordate de juraţi, concurenţilor de la Cerbul de Aur 2019.

exclusivNEWS.ro vă prezintă în exclusivitate, modul în care cei cinci juraţi de la Cerb: Loredana Groza, Ricky Dandel, Viktor Lazlo, Erminio Sinni şi preşedintele juriului Vasile Şirli, au acordat note celor 12 concurenţi.

Unul dintre juraţi, trecut în tabel ca “Juratul numărul 4”, se pare că nu l-a plăcut deloc pe Florin Răduţă, întrucât i-a acordat ZERO PUNCTE la ambele piese. Astfel că românul s-a clasat pe ultimul loc cu un total de doar 54 de puncte. Cine să fie oare juratul misterios, acoperit de TVR în spatele numelui “Juratul Numărul 4”? De ce Oare TVR nu este transparent şi nu a dezvăluit numele juraţilor în tabel? Pe cine acoperă oare TVR? Cine nu l-a “înghiţit” pe Florin Răduţă de l-a penalizat atât de dur? Să fie oare unul dintre juraţii români?

exclusivNEWES.ro intuieşte cine este Juratul 4 însă întrucât nu avem certitudinea 100%, nu vom dezvălui pentru moment identitatea juratului car es-a răzbunat pe Răduţă.

Alfie Arcuri din Australia a fost marele perdant al Cerbului de Aur 2019, întrucât a fost al cincilea în ordinea clasamentului juriului, cu un total de 79,5 puncte, la doar trei puncte distanţă de locul trei acordat concurentei din Lituania.

Juratul numărul 5, i-a acordat cele mai mici note, australianului şi astfel acesta s-a clasat în afara podiumului, deşi a avut o prestaţie aproape perfectă şi merita să fie printre laureaţii juriului.

După cum se poate observa în tabel, notele juraţilor sunt diferite şi cu discrepanţe mari. În timp ce Juratul numărul 3 i-a acordat australianului pentru prima piesă, nota, 10, Juratul numărul cinci i-a acordat doar 6,5, o diferenţă enormă. Nu e de mirare că după o astfel de jurizare, concurenta din Italia a câştigat Cerbul.

Cei cinci juraţi au ales să acorde trofeul ediţiei cu numărul 19, italiencei Eliza Gaiotto care a primit şi un premiu în valoare de 25,000 de euro.

În cadrul concursului de interpretare, Eliza a interpetat o piesă în italiană “Altro che favole” şi single-ul lui Feli, “Creioane colorate”.

Premiul I a fost câştigat de Sara De Blue, din Austria, premiu recompensat cu 15.000 de euro

Locul doi i-a revenit celui mai non conformist dintre cei 12 concurenţi, letonului Ralfs Eilands, care a primit şi un premiu de 10.000 de euro.

Premiul trei a fost acordat de juriu, concurentei Monika Marija din Lituania, care a primit şi 5.000 de euro

Alfie Arcuri din Australia a primit premiul pentru “Cea mai bună interpretare a unei piese româneşti”, recompensat cu suma de 2.000 de euro.

Premiul presei a fost acordat concurentei din Armenia, Syuzanna Melqonyan, plus un premiu în bani în valoare de 2,500 euro.

Premiul publicului a mers la Florin Răduţă din România care a primit şi 2,500 de euro.

>