Breaking news

Evolio Tabby, prima tabletă românească creată 100% pentru copii

Prima tabletă românească destinată copiilor a fost lansată pe piață sâmbătă, de către compania Evolio.

evolio tabbyTableta românească se numește Evolio Tabby și a lansată, în parteneriat cu producători locali de software educaţional.

Tableta este dotată cu ecran capacitiv de 7 inchi, procesor ARM 1 GHZ, procesor grafic Mali400 multicore, conectivitate Wi-Fi şi USB, memorie de 4GB şi un comutator de blocare a comenzilor.

Aceasta are preinstalate jocuri, poveşti şi alte aplicaţii interactive pentru copii, toate în limba română. Prin intermediul Google Play pot fi accesate zeci de mii de jocuri gratuite.

Este o tabletă care oferă copiilor posibilitatea să descopere poveşti interactive, desene animate, aplicaţii educative sau jocuri care stimulează inteligenţa.

Această primă tabletă românească se adresează copiilor între 3 şi 12 ani, fiind dezvoltată de Evolio alături de două companii româneşti producătoare de soft educaţional, PitiClic şi Kidsopia.

Tableta poate bloca accesul copiilor la site-urile destinate adulților și va fi disponibilă spre comercializare începând cu data de 21 ianuarie și va costa în jur de 450 de lei.

>