Breaking news

Evită problemele stomatologice și scapă de dureri

Uneori, ceea ce poate părea o problemă obișnuită și banală cu dinții se poate transforma într-o experiență nu doar neplăcută, ci și cauzatoare de mari probleme. O simplă carie tratată necorespunzător poate duce la o infecție care vă pune în pericol sănătatea. Stomatologie Craiova crede nu doar în profesionalism, ci și în excelență medicală care să-i ferească pe oameni de situații în care să sufere pe nedrept. Fiecare serviciu este făcut cu pasiune și pricepere, în numele dorinței de a-i ajuta pe oameni să aibă dinți sănătoși și să nu ajungă în postura de a suferi mai mult decât este firesc pentru o afecțiune stomatologică.

Dacă vă doriți să aflați mai multe despre stomatologie Craiova, medicul Ramona Ghiță vă așteaptă în cabinetul modern din Craiova, pe Bulevardul Dacia, numărul 153, bloc 25, scara 1, apartamentul 2.  Ocupându-se de specializări precum: implanturi dentare, chirurgie orală, albire orală, injectare acid hialuronic, odontoterapie restauratoare și endodonție, stomatologie pediatrică, vă oferă la prețuri accesibile posibilitatea de a avea grijă de dantura dumneavoastră. Cel mai important, va exista transparență în ceea ce privește schema de tratament, astfel încât să fiți la curent cu toate variantele pe care le aveți la îndemână,  la cele mai favorabile costuri.

Deși nu este, din păcate, un lucru rar, apariția complicațiilor stomatologice trebuie evitate, prin tratarea fiecărui caz cu deosebită dăruire, toată priceperea fiind închinată rezolvării acestuia. Amânarea afecțiunilor stomatologice ori tratarea incorectă creează o sumedenie de neplăceri care erodează sănătatea, și distrug posibilitatea de a economisi bani, cerând costuri și mai mari. În cabinetul nostru prețurile sunt rezonabile, astfel încât fiecare persoană să și le permită, să poată avea grijă de sănătatea și estetica dinților, fiind mereu în siguranță.

În aceste vremuri în care protecția celorlalți este și mai importantă, investim atât în aparatură performantă, cât și în igienizare, dezinfectare și grijă pentru personalul medical. Vizita dumneavoastră în cabinet nu este supusă niciunui risc în vremea pandemiei. Vă oferim cu ocazia primei consultații toată atenția necesară diagnosticării corecte, discutăm soluțiile adecvate și costurile implicate. Pachetele promoționale vă vor ajuta să scăpați de carii și să aveți grijă de estetica danturii, primii doi pași esențiali pentru un zâmbet sănătos!

 

 

 

>