Breaking news

Eurodeputatul Ramona Mănescu o ia la întrebări pe Viviane Reding

loading...

Europarlamentarul Ramona Mănescu a adresat, astăzi, o întrebare scrisă Vicepreşedintelui CE şi Comisar pentru Justiţie, Viviane Reading, ca urmare a informaţiilor apărute în presă, privind Raportul de audit al Comisiei Europene referitor la Programul Operaţional de Dezvoltare Regională în România.

Raportul demonstrează foarte clar faptul că toate Guvernele PDL, alături de Preşedintele Traian Băsescu, au generat şi întreţinut corupţia din România, în general, şi în special în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene.

Cum explicați faptul că în niciuna din ieșirile dvs. publice și cu atât mai puțin în rapoartele de monitorizare și verificare ale României nu s-au făcut referiri la sistemul corupt generat și susținut de politicieni de rang înalt ai PDL-ului, deși documentele apărute în presă demonstrează foarte clar faptul că, atât dvs. cât și Președintele Jose Manuel Barroso, ați fost la curent cu această situație care datează de mulți ani și creează enorm de multe probleme României și cetățenilor ei, în calitate de cetățeni europeni”, așa sună întrebarea Ramonei Mănescu pentru Reding.

Europarlamentarul PNL spune că a adresat această întrebare pentru a afla de ce, deşi există documente oficiale care atestă corupţia patronată de guvernele PDL, doamna Reading şi Preşedintele Barroso nu au semnalat oficial aceste probleme.

loading...