Breaking news

Eugen Stan este bărbatul acuzat că a agresat doi copii într-un lift. Acesta a fost reţinut de procuror!

Bărbatul care a agresat doi copii într-un lift din Drumul Taberei, în urmă cu trei zile, este politist. Activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numeşte Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. 

Eugen Stan și-a recunoscut fapta, iar noi informaţii ies la iveală în cazul său. Mama copiilor agresaţi în lift de un bărbat, cere ca acesta să fie ucis!

”O săruta pe gură, a pipăit-o și la un moment dat s-a oprit liftul. A dat să iasă cu ea în brațe, a ieșit și băiatul cu ei. Acolo i-a pipăit, i-a pupat, mai mult pe fată. A stat 10-12 minute cu ei la etajul 8. Au coborât la etajul 4, le-a dat drumul, iar i-a pipăit, i-a băgat mâna fetei în chiloței. Băiatul mi-a zis că a fost speriat să țipe, practic o ținea pe fată pe pervazul geamului la etajul 8. Am spus că bărbatul mi se pare cunoscut, când am văzut la secție. Imediat cum mi s-a arătat filmarea din lift, mi s-a părut fața cunoscută, de aici din zonă, de la mine de pe stradă. E cunoscut, dar nu știu de unde, sigur din zonă de la noi. După mine, ca mamă, l-aș omorî. Sunt foarte mulți copii, îmi este teamă, la școală ne învață că trebuie să le oferim încredere, eu i-am lăsat să meargă de la școală acasă, la o vecină, doar între străzi aici” a spus mama copiilor agresați în lift.

Imediat după agresiuni, bărbatul a plecat din București și s-a întors abia în această dimineață. Unii colegi spun că bărbatul începuse să aibă un comportamant mai ciudat, după ce o rudă a girat cu casa sa din Măgurele, iar banca i-a luat casa, soția a divorțat, iar fata de 22 de ani s-a întors împotriva sa.

Acum el se mutase de ceva timp cu chirie în București cu o femeie cu are și-a refăcut viața după divorț. Concubina pedofilului este asistentă medicală și lucrează la un spital. Cei doi sunt împreună de când bărbatul a divorțat de mama celor doi copii ai săi.

Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, ar fi fost recunoscut de colegii săi poliţişti, ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Ministrul Carmen Dan a adresat mai multe întrebări şefului Poliţiei Române referitoare la testarea psihologică a agentului suspectat de pedofilie.

„Cât de serioase şi riguroase au fost testările psihologice la care a fost supus acest agent şi când a fost ultima testare psihologică a acestuia. Cum a fost posibil ca nimeni, atâţia ani, să nu sesizeze problemele acestui agent. Ce calificatife profesionale a obţinut poliţistul în ultimii ani. Ce propuneri are Poliţia Română pentru evitarea, pe viitor, a unor astfel de cazuri”, sunt întrebările la care Carmen Dan aşteaptă răspuns până miercuri.