Breaking news

Etapele utilizarii unei masini de spalat profesionale, explicate de un angajat in domeniul ospitalitatii!

Curatenia impecabila este o cerinta fundamentala in domeniul HoReCa, a carei realizare devine posibila datorita noilor modele de masini de spalat profesionale. Investind in echipamentul corect, beneficiile obtinute sunt multiple si satisfac mai multe cerinte importante.

masini de spalat profesionale

Cele mai performante echipamente sunt proiectate pentru un consum redus de apa, energie si detergent, ceea ce genereaza economii importante. Ele sunt capabile sa spele si sa usuce o cantitate mare de rufe, care nu numai ca arata impecabil, dar corespund si tuturor normelor de igiena.

Pe piata romaneasca, un furnizor de incredere de masini de spalat profesionale este Fresco Expert, care ofera de trei decenii solutii performante pentru domeniul ospitalitatii. Inainte de a alege produsul de care aveti nevoie, este util sa cunoasteti o serie de detalii despre instalare si despre diferitele tipuri de garantie.

Instalarea echipamentelor si tipurile de garantie oferite

Instalarea produselor se realizeaza in mod gratuit de catre vanzator pentru toate comenzile care includ garantia Base Care. Anterior instalarii, cumparatorul are obligatia sa pregateasca spatiul, astfel incat acesta sa permita punerea in functiune a produselor. De exemplu, in cazul masinii de spalat, trebuie sa asigure alimentarea cu energie electrica si cu apa.

O instalare profesionista, realizata in conditii optime, va asigura functionarea echipamentului pe termen lung, in cele mai bune conditii. In plus, pentru o siguranta sporita, clientii pot sa opteze pentru trei tipuri diferite de garantie.

Garantia Base Care pentru masini de spalat profesionale este inclusa in pret. Cuprinde montajul si acopera o perioada de 12 luni pentru piese de schimb si manopera. La tipul urmator, Performance Care, se adauga o revizie anuala efectuata in ultimele doua luni din perioada de garantie, plus training pentru utilizare oferit de specialisti si service level agreement de 72 de ore.

Premium Care implica toate beneficiile amintite, plus extinderea perioadei la 24 de luni pentru piesele de schimb si manopera si service level agreement pentru inca 48 de ore.

Astfel, cu masini de spalat profesionale instalate de specialisti care va ofera toate informatiile necesare pentru functionare in conditii optime, experienta de utilizare va fi deplin satisfacatoare.

masini de spalat profesionale

Modele recomandate de masini de spalat profesionale

Unul dintre cele mai apreciate echipamente este un produs Electrolux Professional, cu turatie mare de stoarcere si o capacitate de incarcare a cuvei de 75 de litri. Este dotata cu pompe Dosave (peristaltice) si Jetsave (venturi) pentru instalare usoara, robinete durabile si dozare precisa si consistenta. Aparatul cantareste lenjeria si ajusteaza nivelul apei la cantitatea existenta, astfel incat foloseste exact cantitatea de energie necesara pentru o incarcare mai mica decat cea completa. Cantareste 158 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 720 de milimetri, latime de 721 de milimetri si inaltime de 158 de milimetri.

Un alt model performant, realizat de asemenea de Electrolux Professional, este masina cu bariera igienica, turatie mare de stoarcere si capacitatea de 1 090 de litri. Asigura afisaj color pe partea de descarcare, pentru un mai bun control al programelor si al productivitatii. Usile tamburului interior se deschid automat la sfarsitul ciclului de spalare, iar usa exterioara de incarcare se deschide la 180 de grade pentru incarcare semi-automata.

Folosind cele mai performante masini de spalat profesionale, veti asigura curatenie impecabila si veti castiga respectul deplin al tuturor clientilor!

>