Breaking news

Esti interesat de pretul unui aparat dentar? Afla ce influenteaza costul total

Pret aparat dentar”? Este una dintre cele mai frecvente intrebari din domeniul stomatologic adresate in mediul online. Ei bine, nu vei gasi un raspuns corect cert, pentru ca in bugetul tau trebuie sa incluzi toate consultatiile si planul de tratament / evaluare, la care poate nu te gandesti la inceput.

Foarte important: aparatul dentar se alege numai impreuna cu medicul specialist ortodont, care va analiza situatia ta si iti va face recomandari avizate, pentru a solutiona problema cu care te confrunti. Gandeste-te ca este vorba despre o interventie medicala extrem de importanta, cu impact asupra calitatii vietii tale: cauta medici cu experienta, clinici sigure si de incredere, unde poti obtine cel mai bun rezultat posibil pentru dantura ta.

 

De ce nu exista un pret unic pentru aparatul dentar

In realitate, gama de aparate dentare este extrem de variata. Diversitatea acestor echipamente medicale exista tocmai pentru a acoperi nevoile pacientilor, in functie de ficare caz particular. Nu mai exista doar aparate dentare metalice, clasice, ci si aparate dentare ceramice sau din safir, care aduc un plus in zona estetica. Aparatele dentare metalice sunt cele mai accesibile ca pret, dar creeaza disconfort din punct de vedere al aspectului pe care il au.

Aparatele dentare ceramice imbina eficienta cu aspectul estetic mai placut, in timp ce marele avantaj al aparatelor dentare cu safir este acela ca inscriu toate punctele la capitolul estetic. Cel din urma mentionat reduce considerabil timpul de tratament si asigura confort sporit, dar este mai scump decat primele variante prezentate. Aparatul ideal este cel recomandat de specialist.

 

Pretul pentru tratamentul complet variaza, in functie de fiecare caz

Tratamentul ortodontic complet variaza in functie de fiecare caz particular al pacientului. In calculul total, trebuie sa tii cont de preturile pentru analize, consultatii, contentie, proceduri post-tratament, dar si interventiile care pot sa apara pe parcurs. Pretul aparatului dentar in sine se calculeaza pe arcada, iar la nevoie se pot adauga costuri pentru disjunctor sau microimplant, in functie de caz.

Estimarea completa a tuturor costurilor se va face in clinica specializata, acolo unde medicul specialist va analiza situatia in care te afli si va face, impreuna cu tine, un plan de tratament. Nu ezita sa soliciti detalii si explicatii medicului, ori de cate ori lucrurile nu sunt clare pentru tine si vrei sa iti planifici bugetul cat mai bine si cat mai transparent. Medicul ortodont va deveni partenerul tau de incredere pe tot timpul tratamentului, iar impeuna puteti gasi solutii care sa se adapteze mai usor si mai simplu la bugetul de care tu dispui.

 

Familydent.ro este clinica renumita pentru implanturile durabile si tratamentele ortodontice

O clinica de ultima generatie din Bucuresti, Familydent.ro este locul care aduce impreuna cei mai buni medici stomatologici, specializati in arii medicale diverse. Clinica renumita pentru implanturile durabile si tratamentele ortodontice este in topul celor mai de incredere institutii medicale din Bucuresti si serveste o gama variata de pacienti de toate varstele: copii, tineri, adulti, batrani.

Serviciile sunt destul de accesibile, in raportul cu echipamentele de ultima generatie si personalul extrem de bine pregatit, iar programarile se pot face inclusiv online, direct pe website-ul Familydent.ro. Tot aici poti trata parodontoza si poti apela la produceduri estetice, pentru a-ti transforma zambetul in cel pe care l-ai visat dintotdeana.

 

 

 

>