Breaking news

Ești în căutarea unui sediu social pentru firma ta în București? Descoperă ofertele URED Group

PFA, SRL sau asociație, indiferent de domeniul de activitate, toate au nevoie de un sediu social declarat, stabil, care să fie înregistrat în documente ca fiind adresa oficială a societății. Acesta se obține printr-un contract de închiriere între tine și proprietar ce poate fi încheiat pe termen scurt sau lung, după nevoi. În cazul în care îți este dificil să găsești un spațiu potrivit pe care să îl exploatezi în acest sens, URED Group îți vine în ajutor cu servicii adaptate de găzduire a sediului social de care poți beneficia chiar acum. Alege sediu social in sectorul 1 sau 2!

Ce beneficii aduce colaborarea cu URED?

Sediul social este o condiție obligatorie pentru ca o firmă să poată fi înființată sau să funcționeze în parametri legali. Deși orice spațiu ar putea să îl găzduiască, atât timp cât există un contract în acest sens, obținerea aprobărilor necesare poate fi un proces greoi care durează mult. URED te ajută să simplifici întreaga procedură și să te poți muta imediat, după ce furnizezi câteva informații esențiale. De asemenea, te bucuri de toate facilitățile pe care le deține o clădire modernă de birouri, poziționată central în capitală. Toate sediile URED disponibile se află în sectoarele 1 și 2 din București, ceea ce îți aduce nu doar o poziționare foarte avantajoasă, dar și beneficii de imagine.

De ce să alegi serviciile de găzduire sediu social oferite de URED Group?

Fiecare sediu social propus de URED vine la pachet cu toate condițiile de care ai nevoie pentru a activa fără probleme. Îți vei putea stabili sediul într-o clădire complet dotată, pe o perioadă determinată, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de cum evoluează situația afacerii tale. Vei primi corespondența la sediu, vei fi notificat cu privire la fiecare plic ridicat și poți, totodată, să soliciți reexpedierea acesteia la o altă adresă indicată.

De asemenea, ai la dispoziție oricând o sală de ședințe de care să te poți folosi în cazul unui control pentru a evita orice nereguli și pe care o poți închiria pentru cât timp ai nevoie. În plus, toate facilitățile necesare unei clădiri de birouri precum conexiunea la internet sau serviciile de copiere, scanare și fax sunt incluse în abonamentul lunar prestabilit.

Nu în ultimul rând, ofertele URED de găzduire a sediului social sunt foarte avantajoase și din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că ai posibilitatea să alegi tipul de abonament care se pliază nevoilor tale, scapi complet de grija cheltuielilor de chirie și întreținere, pentru facturi și alte facilități, precum și a costurilor de mentenanță, toate fiind incluse în preț.

Alege serviciul de găzduire perfect pentru firma ta

URED Group a dezvoltat pentru fiecare antreprenor o ofertă avantajoasă de servicii în așa fel încât să îți fie ușor să găsești soluția optimă pentru afacerea ta. În multe cazuri, deținerea unui sediu social fără activitate este suficient, iar în acest sens vei plăti doar 9 EUR lunar. În cazul în care îți dorești să închiriezi un spațiu delimitat în vederea obținerii înregistrării că plătitor de TVA, poți opta pentru un sediu social cu activitate redusă în schimbul a 35 EUR pe lună. Poți chiar să obții propriul birou, pe care să îl exploatezi ca atare, costul lunar stabilindu-se în funcție de suprafața vizată, metoda de calcul fiind 10 EUR per metru pătrat.

Lasă întreg procesul birocratic din spatele obținerii unui sediu social pe umerii echipei URED Group și bucură-te de toate beneficiile pe care ți le aduce această colaborare!

>