Breaking news

Ești cumva un gamer junior? Iată cum poți să avansezi la un alt nivel!

Pentru mulți, gamingul este o activitate extrem de specială, chiar dacă unele persoane deja au ajuns la vârsta de adult. Un gamer junior este la început de drum, doar atunci începe să învețe bazele jocurilor video, să își achiziționeze primul echipament, să urmărească alți gameri pe youtube și să încerce diferite jocuri video. Dacă simți că ești pregătit să avansezi în gaming, atunci urmărește aceste sfaturi ca să afli cum să treci la un alt nivel. 

Pașii pentru a deveni un gamer profesionist

Creează-ți propriul spațiu de gaming

Este imperios necesar acest lucru pentru a deveni un gamer profesionist? Da, pentru că jocurile au evoluat din punctul de vedere al design-ului și al complexității, iar tu trebuie să evoluezi împreună cu ei și să te scufunzi și mai tare în activitatea de gaming. Nu poți face acest lucru fără o cameră de gaming care este dotată cu toate echipamentele potrivite. Prin echipamente potrivite se înțeleg accesorii de gaming mai moderne și mai durabile. 

Cumpără un scaun special pentru jocuri, o consolă și nu uita nici de o nouă tastatură de gaming. O tastatură împreună cu mouse-ul este combinația perfectă și fii atent să aibă luminițe. Acest aspect este important atunci când te vei juca și noaptea. Găsești o sumedenie de modele de tastaturi pe lerato.ro la prețuri excelente și care te vor acompania în această aventură frumoasă a gaming-ului. 

Din punctul de vedere al design-ului, poți să-ți decorezi camera de gaming cu luminițe neon, să pui și postere, să pui o listă cu ce jocuri urmează să apară sau ce jocuri ai dori să încerci data viitoare. 

Nu rămâne ancorat la vechile jocuri

E timpul să scoți ancora din trecut și să încerci și alte jocuri video. Nu trebuie să fie neapărat noi apărute, important este să fie o premieră pentru tine. Uită-te la alți youtuberi care sunt gameir profesioniști, fă-ți o listă cu jocurile care ți-au atras atenția și începe să te pui pe treabă. 

Gaming-ul a evoluat așa de mult, încât în secolul 21 deja se organizează turnee online, ceea ce este o oportunitate imensă de a cunoaște alte persoane și de a învăța lucruri noi doar din confortul casei tale. Nu ezita să participi la astfel de evenimente, pentru că doar așa vei fi la curent cu noile tendințe în gaming, o să vezi ce comunitate pentru gameri există, iar pe viitor și tu vei face parte din această echipă de gameri profesioniști.

Începe un blog sau un canal de Youtube

Persoanele care au ajuns să aibă o experiență în orice domeniu, sunt capabili să-și formeze punctul de vedere și să țină prezentări și workshop-uri la un moment dat. Dacă simți că ai ajuns în stadiul în care să-ți formezi o opinie despre anumite jocuri, anumite metode de gaming sau doar vrei să-ți împărtășești secretele ascunse din tainele jocurilor video, atunci nu ezita să-ți începi un blog în această direcție. În primul rând, ar trebui să studiezi un pic „piața” în sensul că trebuie să afli care ar fi nișa ta mai exact: poate dorești să oferi doar sfaturi, poate vrei să scrii știri din industria gaming-ului sau doar să faci o analiză a jocurilor noi și să-ți împărtășești opinia. Când vezi că după un timp începi să ai succes, atunci poți să iei în considerare să-ți faci și un canal de Youtube unde să te cunoască și mai bine alți jucători. 

Repetiția este mama învățăturii. Ca să devii un gamer profesionist, trebuie să exersezi foarte mult, să citești un număr considerabil de bloguri despre gaming și să urmărești cât mai mulți gameri în mediul online. 

 Sursa foto: Unsplash.com